FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 1.Twój Nick: Fresh 2.Nick admina/gracza który zawinił: Lato ~wOw~ [t] 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 7 czerwca 2013r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Screen : http://www23.speedyshare.com/vmr3y/download/wypad-leszczu.bmp 6.Opis sytuacji:Co tu dużo mówić. Lato nadużywa admina ( Wgl. nierobi vote czy gracze chcą zmiane czy nie ). Daje takie powody za chyba czity bo niemożna się domyślić. Na serverze zachowuje się jak pan/władca. Ja za powód "Game Over" ( 1 taki ban o takim powodzie dałem ) został mi odebrany odrazu admin, chcę sprawiedliwości. Proszę o odebranie admina Latowi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Co do tych banów cheatowali, obrażali to dostali zasłużony powód na szybko A tu będzię screen kto się stara o admina - Fresh hahahaha Proszę bardzo banik słuszny: http://speedy.sh/nf3NB/2013-06-07-00001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Hehehe A jak się do mnie odzywałeś to już niedałeś SS Proszę o odebranie admina temu oto "Latowi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 "Nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona swoim doświadczeniem" Ja mam dowód, że to Ty obraziłeś pisałeś, że jestem nie ogarem bo dałem vote na fy_pool_dayu z mapami Chojraku 26 osób na pool dayu jasne :] Daj te dowody jak się do Ciebie odzywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja już cs'a wyłączyłem. Gracze wybierają na czym chcą grać i chyba 85% czy coś koło tego chciało grać na fy_poolu. Niemów o sobie że jesteś idiota ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie widzę tu nadużywania admina... ktoś czitował dostał perma. wytłumacz gdzie tu nadużycie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Blip - Chodzi mu o powody, nad którymi nie miałem czasu myślec, żeby cheater nie uciekł następny I dostał bana na 30 min za obrażanie mogłem dac w sumie na 3h. Mści się za bana i szuka powodów Wyłączyłęś csa masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD KabaNos 0 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Chciałbym sie odnieśc do tego wszystkiego że nie zachowuje się jak pan game over czyli dla zartów a ty fresh odrazu wyskakujesz odebrać adma !!!! tylko on też daje bany bo ludzie pisza i on też widzi ja wstaje w obronie lata i prosze o nieodebranie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fresh wiem że nie lubisz lato ale ogarnij bez niego serwer upadnie... moim zdaniem Lato jest najbardziej ogarniętym (bez obrazy truskawa) adminem a ty się na niego uwziołeś. temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Blip, ja na BF2 zbanowałem kolesia co miał aima a w powodzie napisałem "Game over" i admin został mi odebrany. Nadużywanie gdzie ? Jak gracze wybierają map to widoczne chcą na niej grać nie ? A jak latowi niepodoba się mapa to wali zmianę odrazu bez początkowego vote czy gracze chcą zmiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fresh ja dziś z nim gram i jakoś nie było takiego przypadku że zmienił mape bez vote... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jeśli mapa jest za mała np. jest full serwer to idiotyzmem jest granie pooldaya bo zaraz połowa graczy ucieka... pozostawiam do oceny -_ -. każdy następny post kogokolwiek +1 warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Chłopy bo wy się pozabijacie tymi skargami. Lato pisz normalne powody banów lub bardziej logiczne. Fresh mapę można zmienić w przypadku gdy jest mało graczy a mapa duża. Skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fresh Tak ma kogoś nie lubi to od razu niedobry itp.Opanuj się Fresh zacznij grać jak człowiek uspokój się i tyle lub idź na ffa itp.SpAm!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 skarga niesluszna, lato jako admin sprawdza sie bardzo dobrze i zawsze wykonuje swoje zadanie bardzo dobrze , admin nie robot a jak ci spamuje 20 ludzi naraz " czemu nie banujesz " "banuj aima " sralalalal .... to wiesz..... sam to odczuwam duzo razy , ale mnie to nie rusza bo ja zawsze robie demko i pozniej banuje , a to ze maja do mnie jakies sapy ze wolno to mnie akurat najmniej interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione. Rozmawiałem z adminem, ale tutaj nie widzę większych problemówJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi