M4A1 ShoT 0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 1.Twój Nick: M4A1 ShoT 2.Nick admina/gracza który zawinił: Lato ~wOw~ [t] Albo Ryba 3.Admin/Gracz : Lato ~wOw~ [t] Albo Ryba 4.Data i godzina: 17:30 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):Cały server 6.Opis sytuacji: Grałem Na dd2 i Tu nagle Ban wstaw ss na Forum ..... Po 1 Nie zrobił mi Ss'ó . po 2 Dużo osób Potwierdzi że Grałem czysto Bez żadnych wspomagacz .... Dostałem Bana Bez ss'ó i co ja mam teraz zrobić co !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jeśli nie masz ss-ow a gracze potwierdza ze czysto to pewnie dostaniesz UB A to niekoniecznie musi byc ich wina moze cos amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 po 1 nie na dd2po 2 dostałeś ss'y i w cstrike masz, nie nasza wina że albo nie umiesz ich znalezc, albo soft/wh Nick M4A1 ShoTAdres IP UkrytyTyp Bana IPPowód Bana Wstaw screeny na cs-classic.plWykonano 08.06.2013 - 17:40:03Wygasa Nie określonoZbanowny przez (llDanieLll)Zbanowany na #6 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] [EXP x2 22-10] (de_dust)Wszystkie wygasłe bany 0W ftp, konsoli jest czy byly robione ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 ShoT 0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 NIe dostałem Bana Od Daniela !!!!!!!!!!!!!!! To po 1 i Jestem czysty i NIE MAM SS Amx Jest posrany UBBB chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 to powinno pomóc- http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 lub to: http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/7959-gdzie-znale%C5%BA%C4%87-ssy-windows-7-vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ty smieszny jesteś zamiast zgadywac, który to admin to byś w bansa wszedł.. Mnie nie było na serwerze nawet wtedy. Screeny robią się automatycznie nie wstawisz ich to ub nie dostaniesz przykro mi takie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 AMX Bans nie jest posrany, miałeś 5 screenów robionych i masz na wystawienie 24 h inaczej brak UB + zapraszam do odpowiedniego działu (Prośby o UB)Admin banujący to IIDanieLII a nie żadna ryba czy lato, czyli skarga do zamknięcia bo nie ma winowajcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 czytaj w amxbans kto cie banuje zanim mnie oczerniasz o cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie ten dział. Dostałeś ssy wstaw je w dziale prośby o ub.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi