Milosz 0 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nick : Milosz #7Link do SSów : nie maWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Milosz #7 [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.23.162.184 ' [AMXBans] ======================================== Serwer : Cod Mod 350 lvl Dostałem bana bez ssów ? Co za zrypany admin cos takiego zrobił ? Kupiłem tutaj vipa wczoraj wiec prosze o szybkie wyjasnienie sytuacji. PS : tak szukalem ssow wszedzie, nawet specjalnie dałem do wyszukiwania de_nuke bo na tej mapie dostalem ss. prosze o wyjasnienie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Posprawdzałem inne wrzucone ss. Dlaczego u mnie pisze " czitowanie " a u innych "wstaw ss na cs-classic" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 http://myndos.unixstorm.org/cod/ban_list.php?bid=1009 Twój ban.. Zakładam że H@ cie banował, zara sie wypowie z demkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 no to czekam z niecierpliwością, bo chętnie już bym sobie pograł. A tak pozatym to pomyślcie, po co kupowałbym vipa ? żeby grać na jakiś czitach i dostać bana i kasa poszła by w błoto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Banowal Cie H@, to ze kupiles Vipa nie oznacza ze mozesz leciec na jakichkolwiek haxach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Przeczytaj sobie jeszcze raz to co napisałem powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dostałem bana bez ssów ? Co za zrypany admin cos takiego zrobił ? Kupiłem tutaj vipa wczoraj wiec prosze o szybkie wyjasnienie sytuacji. I co z tego , że kupiłeś vipa? to znaczy , że możesz wszystko ? "Zrypany admin" dzieciaku najpierw zobacz kim on jest , a nie takie lamerskie teksty piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Nie mowie tego że moge wszystko czy cokolwiek, tylko podkreślam że na chuj bym ryzykował czitowaniem poświęcając swoje pieniądze do gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 wypowiadanie sie w własnej prośbie o ub Warn dla autora poprosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Monka ;D ty też powinieneś dostać warna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 I ty snajper .. ja pisze tu bo w mojej edycji posta byś nie zauważył.Te a ty weź poczekaj, a i pamiętaj w regulaminie mowa że H@ nie musi ci dawać UB nawet jak jesteś czysty.@To nie ja pisałem regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To co napisałes powyżej to chyba jakas kpina totalna jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka321321 1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Drogi miłoszu, niejednokrotnie leciałeś na odpalonym wh (zazwyczaj po 23 ), więc nie proś się o UB bo to jest kpina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak ja po 23 ani razu nie grałem ? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka321321 1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Grałeś ale to inna sprawa . Teraz grasz na aktywnym banie od godziny 15;45 końcówka inferno i 15:50 początek eldorado . Dowody : HLTV . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosz 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ma ktos kontakt z h@ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 PW / GG 35376970 / skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione. UBJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi