Jump to content

SSy Milosz #7

Milosz

Recommended Posts

Nick : Milosz #7
Link do SSów : nie ma
Wycinek z konsoli :

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : Milosz #7 
[AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' 
[AMXBans] Your IP : ' 83.23.162.184 ' 
[AMXBans] ========================================

Serwer : Cod Mod 350 lvl 

Dostałem bana bez ssów ? Co za zrypany admin cos takiego zrobił ? Kupiłem tutaj vipa wczoraj wiec prosze o szybkie wyjasnienie sytuacji. 
PS : tak szukalem ssow wszedzie, nawet specjalnie dałem do wyszukiwania de_nuke bo na tej mapie dostalem ss. prosze o wyjasnienie -.-

no to czekam z niecierpliwością, bo chętnie już bym sobie pograł. A tak pozatym to pomyślcie, po co kupowałbym vipa ? żeby grać na jakiś czitach i dostać bana i kasa poszła by w błoto ? 

Dostałem bana bez ssów ? Co za zrypany admin cos takiego zrobił ? Kupiłem tutaj vipa wczoraj wiec prosze o szybkie wyjasnienie sytuacji. 

I co z tego , że kupiłeś vipa? to znaczy , że możesz wszystko ? 

"Zrypany admin" dzieciaku najpierw zobacz kim on jest , a nie takie lamerskie teksty piszesz.

Nie mowie tego że moge wszystko czy cokolwiek, tylko podkreślam że na chuj bym ryzykował czitowaniem poświęcając swoje pieniądze do gry?

I ty snajper .. ja pisze tu bo w mojej edycji posta byś nie zauważył.Te a ty weź poczekaj, a i pamiętaj w regulaminie mowa że H@ nie musi ci dawać UB nawet jak jesteś czysty.@To nie ja pisałem regulamin.

• Root
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione. UBJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy