SwiRR 6 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Imie: DominikWiek :16Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) :26h.Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp): Doswiadczenia duzego w tym nie mam bylem tylko raz Redaktorem. Ale zawsze trzeba sie gdzies nauczyc Znajomość z większością użytkowników: Chyba jest.Dlaczego ja ?: Poniewaz jestem czesto na forum, mysle ze jestem ogarniety oraz staram sie byc mily 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)Jest2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)JEST3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)Odrobie4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)Jest5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)Jest6.Minimalny wiek 15 lat.Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ja na NIE malo h na forum malo cie widze na forum nie jestes zbyt aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) nie h na forum nie znam Cię brak aktywności Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Andre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Andre H na serwerze? po coo Redaktorowi H na serwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie -Mało h na forum -Ile tych podań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Bez kitu Ty podania składasz wszędzie, kolorki zbierasz? Nie widac Ciebie w ogóle. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 NIE - słabo z godzinami na forum - za dużej znajomości z użytkownikami forum nie masz - warny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Posiedź jeszcze:)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi