Monka ;D 19 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam z tej strony Monka ;D z poniedziałku na wtorek o godzinie 1:00 leciały sobie 2 haxy fajnie no ciekawie ja tu chce zobaczyć ip i nie działa pisze że nie mam uprawnien do komendy /ip też nie działa i siedze wkurwiony pograć sobie nie można Tenshi i inni mam nadzieje że sie podpiszą pod tym żeby administracja ogarnęła komendy amx albo załatwiła admiina na noc -.- tyle z mojej strony dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tenshi 0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 brak adminów to główny problem zwłaszcza w nocnych i rannych godzinach gry np. R.I.P aim+wh , Awp_Ker wh , (1)xMuszu wh , Dziki Dzik wh , itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 -_- Napisany Wczoraj, 14:34 (IP: Prywatne ) [*] [*] [*] [*] [*]LokacjaOkolice Zielonej Góry Jak nie ma jak jest ^^ amx_ip ] amx_ip Uzycie: amx_ip < player , @TEAM , *> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Cl + warn za przekleństwo w tytule.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodInformacje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi