Monka ;D 19 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 1. Serwer: Cod mod 350 lvl 2. Nick: <Warrior> Monka ;D3. Imię: Franek4. Wiek: 13 lat (po Mutacji )5. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: 10h 41m 19s 9. Opisać siebie: Jestem Monka ;D mam 13 lat uwielbiam grać na codzie 350lvl staram sie pomagać innym oraz staram sie zmieniać swoje zachowanie10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ nigdy w nocy nie ma admina chce wyświadczyć innym graczą oraz administracji przysługe zamierzam byś rozsądny sprawiedliwy żeby wszystko grało w jak najlepszym porządku11. Linki do reklam: użyłem starego kodu gdyż mam usunięte pliki cookie i nie czyta mi nowego ;C http://squad-3rt.xaa...pic.php?p=87#87 http://www.cs-membra...php?p=1912#1912 http://cs-mordor.xaa...php?p=4172#4172 http://cs-monter.pl/...p?p=19473#19473 http://www.cs-posmie...p?p=25415#25415 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Aim - Demo Perm Wh - Upewnie sie i zrobie ssy -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie kick ban 5 minut potem 30 minut itd. -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie kick ban 30 minut i ban 1 h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Mam nadzieje że docenicie moje podanie po raz 3x nie jest robione na odpierdal chce wam pokazać że mi zalezy na tym adminie gdyż dogaduje sie z administracją -.- oraz chce zmienić ten serwer na lepsze bo w nocy w ógole grać sie nie da tak samo rano same cheaty więc mam nadzieje że wypowiedzą sie te osoby który były wtedy dziękuje Monka ;D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jest Dobrze tylko czas na forum i wiek troszke wadzi ale jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 No Monka monka tylko czas na forum a tak ogolnie to jestem na TAK jestem raczej pewny ze ogarniesz i co z tego ze masz 13 lat jezu wielka mi tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Lajka masz za mąke TAK - wymagania - zależy mu na tym admie - ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes 1 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 U mnie też masz Tak ogarnięty gracz widzę że pomoże cod i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jestem na TAK - wymagania - ogarniety - aktywny na servie -spox ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ja na TAK wymaganie skladka aktywny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Raczej nie 3x i ci się nie udało widocznie nie pasujeszI brak podstawowych wymagani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(llDanieLll) 1 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja jestem na nieProsze:~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) : Jest mutacja nie ma wieku a jak dla mnie 13 to za mało ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze" : http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=Monka&Search=Search nie ma nawet 20h ~Ogar :nie ~Kultura Nie~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu :NIe wiem jesli pisze 8/10 to musi być~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM :jest ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) :jest~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera :nie jestem w 100% pewien~Reklamowanie Serwerów : jest ~Składka (7,38 zł): jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 jestem na nie moim zdaniem nie dorosłeś do pełnienia takiej funkcji... i nie biore pod uwage wieku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 ogarnięty jak trzeba na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Oczywiscie ze TAK. Spoko ziom czesto go widze na serwie nadaje sie do tego fachu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak najbardziej na tak , może nie gram długo na serwerze ale praktycznie za każdym razem kiedy wchodze na serwer widze tego gracza wiek hmm nie wiem jakie sa u Was wymagania prawdopodobnie 15+ , jednakże moje zdanie jest takie ze " monika " zaslużyl na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Tak-wymagania-ogarnia.-często go widzę w godzinach porannych. PS:Daniel.. Nie ma odpowiedzi "nie", musisz napisać powód ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trM. 7 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Oczywiście Monka że na TAK -wymagania -ogar -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja jestem na nie. Nie wiem czemu jakoś mnie do siebie nie przekonujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 jestem na nie moim zdaniem nie dorosłeś do pełnienia takiej funkcji... i nie biore pod uwage wieku. W 100% się z tym zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Admin na próbęJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi