AtV Krasnik 9 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nick: AtV Krasnik Powód rezygnacji: No po prostu nie mam kiedy , kompa dziś włączyłem od 3 dni. W gry nawet nie chce mi sie grać oceny poprawiałem dlatego mnie wcześniej nie było teraz wakacje się zbliżają a ja chciałbym sobie na Cross/Enduro zarobić Więc nie będę miał nawet kiedy tego ogarniać Coś od siebie: Dzięki wam za wszystko Trochę szkoda rezygnować z admina po 5 miesiącach ale Trzymajcie sie ;D P.s Jak znajdę chwile to na pewno wpadnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 no trzymaj sie chłopie, leć jeździć na tych swoich quadach i krosach Spełniaj marzenia i wróć jeszcze do nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 żegnaj i tak jestem lepszy w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Narka! Wpadnij na mazury tym cross'em xD i tak Cie moim simsonem 50 bez tlumika wezme xD'e ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi