AtV Krasnik 9 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Nick: AtV Krasnik Powód rezygnacji: No po prostu nie mam kiedy , kompa dziś włączyłem od 3 dni. W gry nawet nie chce mi sie grać oceny poprawiałem dlatego mnie wcześniej nie było teraz wakacje się zbliżają a ja chciałbym sobie na Cross/Enduro zarobić Więc nie będę miał nawet kiedy tego ogarniać Coś od siebie: Dzięki wam za wszystko Trochę szkoda rezygnować z admina po 5 miesiącach ale Trzymajcie sie ;D P.s Jak znajdę chwile to na pewno wpadnę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 no trzymaj sie chłopie, leć jeździć na tych swoich quadach i krosach Spełniaj marzenia i wróć jeszcze do nas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monka ;D 19 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 żegnaj i tak jestem lepszy w cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Truskawkowy 52 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Narka! Wpadnij na mazury tym cross'em xD i tak Cie moim simsonem 50 bez tlumika wezme xD'e ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 12, 2013 Root Share Posted June 12, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 15, 2013 Root Share Posted June 15, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts