KILLUMINATI SOULJA 0 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 skad to 13 letnie dziecko ma admina? dajecie adma bo ktos przeszedl mutacje?kupuje przed chwila perki przez 4 rundy bo przypadkowo wywalilem naboje_wariatai wydropilem ten perk co ma 10skokow to skoczylem na filar na mapce Snowdoslownie 2 sekundy tam stalem i mnie zabil gosca wasz super kolega ktory dostal dzis admina zbanowal mnie za to ze stalem 2 sekundy na filarzenie wiem po co vipa kupowalem dzisiaj skoro takie jaja sie tu dzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 2 sekundy ... sam odliczałem nawet ... 20 sek było więc nie gadaj głupot proszę myślisz ze masz vip to masz inne traktowanie ? każdy jest na równi .... EDIT Dowody jakieś ??? prosze o zamknięcie tematu ze względu na brak dowodów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KILLUMINATI SOULJA 0 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 takie ze powinno byc upomnienie co najwyzej kick a nie ban na 30minutpoza tym powinienes miec demozanim zaczela sie runda kupilem chyba 3 perki minelo z 8sekund i dopiero wskoczylem na filara ty jak to 13 letnie dziecko przekodowales sobie do glowy ze wskoczylem odrazu po rozpoczeciu rundy na ten filar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ban do 3h nie podlega skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi