KILLUMINATI SOULJA 0 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 skad to 13 letnie dziecko ma admina? dajecie adma bo ktos przeszedl mutacje?kupuje przed chwila perki przez 4 rundy bo przypadkowo wywalilem naboje_wariatai wydropilem ten perk co ma 10skokow to skoczylem na filar na mapce Snowdoslownie 2 sekundy tam stalem i mnie zabil gosca wasz super kolega ktory dostal dzis admina zbanowal mnie za to ze stalem 2 sekundy na filarzenie wiem po co vipa kupowalem dzisiaj skoro takie jaja sie tu dzieja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monka ;D 19 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 2 sekundy ... sam odliczałem nawet ... 20 sek było więc nie gadaj głupot proszę myślisz ze masz vip to masz inne traktowanie ? każdy jest na równi .... EDIT Dowody jakieś ??? prosze o zamknięcie tematu ze względu na brak dowodów ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLUMINATI SOULJA 0 Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 takie ze powinno byc upomnienie co najwyzej kick a nie ban na 30minutpoza tym powinienes miec demozanim zaczela sie runda kupilem chyba 3 perki minelo z 8sekund i dopiero wskoczylem na filara ty jak to 13 letnie dziecko przekodowales sobie do glowy ze wskoczylem odrazu po rozpoczeciu rundy na ten filar Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Ban do 3h nie podlega skardze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,980 Posted June 28, 2013 Root Share Posted June 28, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts