Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 CS 1.6 Download FREE Witam, Chciałbym wam przedstawić pierwszą wersję Counter Strike 1.6 v43 dostępną na tym blogu. Jest to moja pierwsza taka praca i oczywiście będę liczył się z waszymi ocenami. Jest to edytowany cs 1.6 v43 (tak jak większość takich Counter strike'ow dostępnych w sieci). Nowości: - Poprawione modele - Usprawnione działanie gry - Spolszczenie całego CS - Generator SID w CS (czyt. Steam ID) - Poprawiony config (przyjemniejsza gra) - Najszybsza prędkość w sieci (nawet do 6mb/s) Download : Counter Strike 1.6 v43 - Polecana Download CS 1.6 Pobierz CS 1.6 CS 1.6 Download CS 1.6 Pobierz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunz 0 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 216 mb. thanks for share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dostępne 4 rodzaje pobierania instalki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Zasysam. Przynajmniej bede slyszal ns'ow w grze. Dzieki @edit: jest bug. cl_radartype "1" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Pan B. pisz na GG/PW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakasi 3 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Niezłe laci lajk ! Narescię nie będę sie musiał męczyć z wgrywaniem modeli xd do cs'a bo w moim są jakieś problemy ;/ xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPieniazek 1 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 dzieki napewno pobiore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Przyda sie w *ujjj , lajk leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Ja juz go pobralem z tydzien temu i jestem zadowolony ppolecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Poprawiono temat + dodano nową instalkę z zabezpieczonymi plikami przed podmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Pobieram Dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Na Windows 8.1 nie działa :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ja też zassałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Daniel ustaw zgodność z xp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JointZkozaka 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Bardzo fajny cs polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Nie odczytuje mi linkow ;x @ Przepraszam zle popatrzylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Fajny cs ale i tak wole grać na steamie Lajk leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Polecam. CS warty do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Też się Wam czasami zacina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kobys wlasnie mialem o tym pisac:)masakra 20 fpsow mam pingi+200 i uzycie procka 100% a na steama to juz normalnie,ma jakies wady;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Też się Wam czasami zacina? Która wersja? Zero zgłoszeń na GG, polecam wersję PRO dostępną na stronie, tutaj zaraz poprawie linki. Zresztą jeżeli ci się zacina to masz w configach różne komendy, wpisz je sobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 -_- mam pytanie a ten cs nie ma żadnego virusa albo coś takiego? bo mam nowego kompa i się boje że będzie np: jakiś virus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czy wyglądam na idiotę?Stronę z moim downloadem ogląda dziennie około 600 unikatów, z czego dziennie jest około 100/150 pobrań, więc nie wiem po co miałbym udostępniać w nim wirusa Dodatkowo z samego cs'a korzysta ponad 2000 unikalnych IP dzienniehttps://www.virustotal.com/ Możesz skorzystać z tej strony, pokazuje ona wirusy, oczywiście czasami wskaże jakiś wirus(w sensie nie wirus tylko plik który rozpakowuje pliki na dysku).Możesz sprawdzić też instalkę poprzez ściągnięcie jakiegoś antywirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi