MichaL :) 4 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Klasa nożownik wg mnie powinna mieć 1/1 z noża. Ale to tylko moja propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 1/1 napewno nie , 1/1 z noza ma klasa premium i tak zastanawiamy sie nad tym czy tego nie zmienic na 1/2 bo na hard cod'a 1/1 cokolwiek to jest lekka przesada.Co do klasy ktora opisal Pawelek mozna cos nad tym pomyslec jesli znajdzie sie gdzies podobny plugin na " blyskawice " to sie doda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Ja sobie odpuściłem tą grę na tym serwerze, dlaczego? Beznadziejne, gówniane modele na serwerze i zbędny 30 lvl na początek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 /modele i masz normalnie to po 1. po 2. 30 lvl na start gowniany ? tssa:) polowy graczy by nie bylo jesli by miel izaczynac od 0 i nikogo by zabic nie mogli. Tak czy siak serwer full stoi caly dzien wiec? = podoba sie innym " jednostki " takie jak ty zawsze widza jakies ALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Wszystko jest okej. nie mam zastrzeżeń... Proponuje klase premium nazwa "Speedhacker" 1/1 z noża bardzo duża prędkość poruszania się, ale żeby zabić 1/1 z noża to trzeba prawym przyciskiem myszy, gdzieś posiadam taki plugin. Koszt tej klasy by wynosił 30.75 sms na miesiąc bo ogólnie klasa jest dobra i sie sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Dodać asysty bo to troszkę wkurwia jak ty bijesz typka i mu np. zostało 15 hp i inny typek z teamu dobija ci go I żeby za asystę dostawać polowe expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 no tak zapomniałem to dopisać Typ ma 1k życia Ty w niego tłuczesz a tu nagle ktoś Ci go dobija a Ty nic z tego nie masz -_- jeżeli znajdziesz czasu troszke to dodaj bo bardzo sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 takiej klasy NIE BEDZIE NIGDY , to hard cod nie jakies 45k jak pisalem duuuuzo razy..... Asysty zabojst dozrealizowania. Pogadam Z h@ i sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Asysty będą najlepsze gdzieś mam plugin na to. Bo sam pomyśl walisz w typa a tu nagle ktoś Ci dobija i nie masz za niego nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Nie trzeba mamy juz odpowiedni plugin wystarczy go odpowienio skonfigurowac pod nasz serwer i dodamy bedzie to tu napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Myślałem, że dopiero będziecie pisać, ale spoko wporządku To czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Lekka zmiana klasy: Klasa: "Fighter[Premium]" Opis klasy: "Posiada: M4A1+[10dmg], 1 dodatkowy skok oraz eliminator rozrzutu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 FIghter może być pogrom ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 ogarnijcie sie z tymi eliminatorami rozrzutu bo każda klasa już ma ten brak rozrzutu to jak praktycznie każda klasa ma eliminator to czemu Diabel nie ma ?? Diabeł: brak rozrzutu, M4 +12DMG, 2 skoki, brak niewidzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 DIABEL JEST I BEDZIE TAKI JAK BYL BO Z TEGO CO JA WIDZE GRA TA KLASA MINIMUM 5 OSOB ZA KAZDYM RAZEM JAK JESTEM NA SERWERZE I NIE KAZDA KLASA MA ELIMINATOR I BRAK ROZRZUTU BO ANIOL MA OGRANICZONY ROZRZUT A WIESZ CO TO DAJE ? PRAKTYCZNIE NIC. TYLKO JEDNA PREMKA BEDZIE MIALA CZYLI FIGHTER - PODAJ MI 1 POWOD PANIE BRUNO DLACZEGO ZMIENAIC KLASE KTORA MA GRYWALNOSC OGRMNA TO RAZ DWA , NIE JEST ANI ZA "PRO" ANI SLABA ?? BO INNE KLASY MAJA? Klasy nie maja byc takie same diabel jest byl i bedzie taki bo: Ma grywalnosc jest wyrownany pod inne klasy, tak samo jest teraz z Aniolem tez jest DOBRY , a fightera sie dopracuje. CO DO CIEBIE BLAZE: - Asysty zabojstw - Zablokowanie perku Kamuflaz na diable(zeby niebugowalo niewidki) - oraz pare drobnostek W NOCY TO CO NAPISALEM BEDZIE ZROBIONE CZYLI JUTRO JUZ BEDZIE TAK JAK MA BYC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Dodano asysty:-Dostajemy połowę expa + exp za atak za zabranie przeciwnikowi 50 hp -Dostajemy fraga i kasę -Musisz być żywy by otrzymać nagrodę 2. Zablokowac na klasie Diabel perk "Kamuflaz" oraz " Plaszcz harrego " zeby nie mogli wydropic zeby im nie bugowalo niewidki 3. "Notatki zmarlego" Nie dodaja granata 5. Perk "Wsparcie Sanitarne" zmienic leczenie 10 hp co 5 sekund na 20 hp Nie mam ostatnio czasu zajmować się siecią i robię wszystko w nocy (mam wtedy chwilę czasu) więc z góry przepraszam za "czas oczekiwania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akrobatyczny Adrian 0 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja bym dodał bonus za zabicie w postaci paczki ktora by leżała obok zabitej osoby. W niej jakies tam mini expy czy hp albo dolce czy cuś. Także może być w niej trutka zabierająca hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 to nie pasuje na Cod'a bardziej na diablo mod ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 pare propozycji perkow : Perk: "Zamachowiec" Opis perku:"Uzywajac klawisza C wybuchasz zadajac 200obrazen" (Uzycie perku dostepne po 10 sekundach od rozpoczecia rundy) Perk: "Dotyk Aniola" Opis perku: "Strzelajac w wroga masz 1/LW max 1/10 szansy na zeslanie blyskawicy z ktorej wrog otrzymuje 150dmg" oraz klasa: klasa: "Fighter[Premium]" opis klasy: "Posiada xm/mp5navy,bezlikammo,2 apteczki,1skok" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 po co taki perk który wybucha bedzie bez sensu np. koleś gra generałem ma zamachowca (perk) na mapie cs-wiocha respi się na respie oni go zabijają a on wybucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 TY UMIESZ CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM KOLEGO ? "Uzywajac klawisza C wybuchasz zadajac 200obrazen"(Uzycie perku dostepne po 10 sekundach od rozpoczecia rundy) zeby uzyc tego perku trzeba nacisnac KLAWISZ C ZEBY ZADZIALAL MUSI MINAC 10 SEKUND OD ROZPOCZECIA RUNDY ................. WIEC JAK KTOS MOZE WYBUCHNAC JESLI GO ZABIJA ........... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 ja nie jestem idiota i nie wymyslam czegos co zepsuje rozgrywke na serwerze patrze raczej szeroko pasmowo na to co bedzie teraz pozniej i jak ktos wbije max lvl... takze zanim sie ktokolwiek wypowiada niech poczyta dokladnie O SO CHOSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No Hope 0 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 proponuję taką oto nutke na serva : ) http://www29.zippyshare.com/v/69919210/file.html Pozdrawiam ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 No hope jestem za,fajna nuta idealna na serwer:)ej a moze jakis perk np APTECZKA MISTRZA? masz ten perk dajesz C masz z niego 250 hp +swoje HP to jak blaze ma 300HP i ma ten perk to razem 550 hp:Pl(blaze jest przykladem) po prostu START RUNDY klikasz C i masz dodatkowe 250 hp,albo zeby nie bylo za latwe to masz ten perk i masz z niego 1/2 1/3 1/4 szans na runde ze sie doladujesz o 250 HP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi