PawełeK. 53 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/10211-rs-by-pawe%C5%82ek-new-na-cod-i-dd2/ nowe paczki na dd2 i cod prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Moze byscie zmniejszyli kupowanie PERKÓW z 20 monet na 10,20 monet to jest przesada jak dla mnie a tak to jest dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ta bo by ktoś kupił ale serwer to by była nie gra lecz można by było expa zwiekszyć do 501 i dodać wtedy ta klase... Ale sa perki co widza nie widke i tą klase mozna zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Propozycja zmiany klasy: Klasa:Talib Opis klasy:Dostajesz ak, deagl'a +20 dmg i 2 skoki LUB Klasa:Talib Opis klasy:Dostajesz ak+5DMG, deagl'a +10DMG i 2 skoki ? hmmmm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ulepszyć lub dodać nowe klasy zeby ludzie nimi grali i dodać kupowanie perkow za dolary i naprawić opcje /oddaj /daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Klas nowych nie bd Rybak o tym mowil, a perk za dolary to raczej za łatwy sposób lepiej niech zostanie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 tak jak napisal UP , talib jest dobry , a perki za 10 monet to za latwe jak na takiego coda czy tymbardziej za dolary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuCOD 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 jest dobrze i niech tak zostanie. pamietaj ze za 5000$ mokzesz kupiuc 5 monet raz na kilka rund mozesz sie wzbogacic o 10-15 + sprzedając zdobyte perki +5 takze zdobywanie monet jest prze proste. dodał bym do kuponu zwiekszona/zmniejszona grawitacje, ciche chodzenie, losową kase 1000-20000% nic nic i jeszcze raz nic zeby ludziom nie było łatwo, losowe hp 10-150, losowe monety 1-25 wo o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 mowilem ci ze nie mam pojecia czy da sie takie " bonusy zrobic " w kuponie to raczej nie prosty plugin i napewno cos sie bedzie bugowac a narazie nie ma na to czasu , puki co jest poprawiony exp w kuponie jak i normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 a tak wgl to czm serwer nie działa ? Propozycja zmiany klasy: Klasa:Snajper Opis klasy:Dostajesz awp 1/2, 2skoki i deagla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Taka klasa jzu jest wiec pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Napisalem ZMIANY czytaj ze zrozumieniem -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 A czemu dodać dolary?Właśnie po to dodaliśmy TAKI sklepik by była jakaś odmiana, pierdyliard sieci korzysta z tych lipnych sklepików dolary/monety które wg mnie są zjebane i tak większość wtedy korzysta z dolarów, u nas monety się zapisują a zawsze można kupić je za dolary Co do /daj to znowu będzie płacz że "Dałem tamten perka, a on mi nie chce oddać. Admin zbanuj go" ^ ^Ulepszyć/dodać nowe klasy? Nowych klas nie dodamy, a jakie mamy ulepszyć skoro nikt tutaj nie podał żadnej sensownej propozycji. ^ ^ Nigdy u nas nie będzie sklepiku z dolarami, /daj to może i dodam ale połowa będzie znów płakać że przypadkowo dała innej osobie a ta nie chce oddać i będzie płacz bo chcecie tamtą osobę zbanować. Ulepszać klasy? Ulepszamy ale jakieś propozycje by się przydały ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Proponuję klasie "rakieciarz" dodać dual elitki/deagla, i nie chodzi o to, że ja nią gram tylko o to że MP5 jest słaba nawet jak się wali HS. Albo po prostu dać mu + ileś dmg do MP5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Jak na moje serwer jest w sam raz nic juz narazie nie zmieniac do resetu zamknąć temat zmienic rsdna nowe oczywiscie moje i starczy mwm jak wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Mam takie samo zdanie Klasy są dobre , perki są dobre wszystko jest zrownowarzone kazdy by chcial dodawac nie wiadomo co ale przez to mozna latwo serwer zepsuc i moze to wszystko stracic swoj klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 dodał bym do kuponu zwiekszona/zmniejszona grawitacje, ciche chodzenie, losową kase 1000-20000% nic nic i jeszcze raz nic zeby ludziom nie było łatwo, losowe hp 10-150, losowe monety 1-25 wo o tym myslicie? Tutaj niektóre rzeczy wykorzystam, postaram się to zrobić potem Będą losowe monety, dolary, HP oraz dodam tam jeszcze ciche chodzenie (grawitki nie chce dodawać bo to już trochę za dużo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 propozycje zmian: dodał bym antyflesha od swojego teamu ( bo gdy dziecko rzuca flesha na oczy to jest dosyć irytujące...) dodał wpis w konsoli o tym kto daje bana zmniejszyl mozliwości "cichego" on z 1/1 na 1/2 z kosy, dlaczego? bo gracze skarżą się na tą klasę i ja ich rozumiem... bo gdy zabije cie cichy 3 razy pod rząd to jest dosyć irytujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 http://amxx.pl/topic/585-no-team-flash/ takie coś mogę wgrać Co do bana to nie dodam, jest amxbans na forum Co do ostatniego to nie jest pewien, musiałoby się wiecej osób wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja tez byłbym za zmianą cichego, albo zmienić na 1/2 albo zwiększyć lekko widoczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ja proponuję dać mu 1/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 a ja nie rozumiem tych zali o klase ktora maja 3 osoby grajace, ja cichego zawsze widze sa oczy diabla, a to czy bedzie mial 1/2 czy 1/1 niczego nie zmieni a dalej beda takie komentarze takie jest moje zdanie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 niech cichy zostanie tak jak jest wy tylko zamiany i zmiany troszeczkę pogracie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ja jestem za usunięciem tej klasy tzn. cichy Zabójca i za niego wprowadzić jakieś inne premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 kilerek, ty tak mowisz bo masz cichego wgl ta klasa cichy to niewypał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi