Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nikt ci nie usunie klasy cichego, czemu?Bo są oosoby które go kupiły Zmienimy go na 1/2 i nic więcej, widoczność zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 no to zablokuj już sprzedasz a jak się skonczy tym co kupili to go usuniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak usunąć a jak ktos ja kupil na 90 dni to co, albo chociaz na 30 to kase w bloto wyrzucil... omg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 no cichy niech zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak niech zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 no to niech poprostu admin zablokuje możliwość dokupienia sb dalszej subskrypcji na ta klase i po problemie... potem jak wszystkim wygaśnie to usunąć tą klase i zrobić inną... bo ten cichy to jest kompletny niewypał... lata ci z tej kosy niewidzialny i denerwuje... albo moze zrobic takie coś ze jak sie strzeli w niego to go bardziej widać, zeby byly jakieś szanse bo tak to nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja jestem za tym żeby został usunięty spadochron. Wszedłem sb na rakieciarza i to bardzo wkurzajace gdy wlaczysz spadochron a lecą rakiety. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No to nie używaj spadochronu... Ja tam problemów z tym nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak, tylko że tutaj jest problem :)Jeden cichy jest wykupiony do września, to co mam go usunąć? Co do spadochronu to postaram się niedługo coś wykombinować Tak jak chcieliście CICHY będzie miał 1/2, klasa i tak jest niewidzialna więc problemów nie powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 po prostu nie sprzedawać już cichych jak ktoś będzie chciał, poczekać aż wszystkim pokończy się subskrypcja na klasę i dopiero usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Propozycja klasy:Klasa:Wojownik (na innym serwerze był złoty bo miał złote ak)Opis klasy:Dostajesz ak i 3 sekundy niesmiertelnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ja bym dał mu 1/2 z kosy,a jak tego nie chcecie to dac mu widocznosc jaką ma diabeł albo wogole usunąć ta klase i dac jakas inna w zastep jak ja mialem CICHEGO na cspukawka to byl on taki:NIEWIDAC CIE NA KOSIE PODCZAS KUCANIA i tyle i to jest cichy a nie ze kolo biega ma 1/1 i go niewidac pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Dodacie tego Wojownika bo już nie ma kim grac zadnej fajnej klasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Michalku ile trzeba ci walkowac ze nowych klas narazie nie bedzie? 100 razy mam to pisac? malo klas nie ma kim grac? to ty chyba zadnych innych serwerow nie widziales gdzie jest po 10 klas a ludie graja 1,2 klasami wszyscy... Tutaj jak by nie zrobil to i tak narzekania beda CICHY BEDZIE MIAL 1/2 Z KOSY WIDOCZNOSC 25/255 ZOSTAJE TAK JAK MIAL , NIE BEDZIE MIAL 55/255 JAK DIABEL BO BY BYLO to bez sensu , to klasa ktora ma tylko noz musi podejsc do kogos zeby zabic i co ma byc calkiem widoczny ? chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Informacja Mogę dać rakiety na X jeśli oczywiście chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Moim zdaniem byłoby lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 daj na X bo czesto daje spadochron i mam po rakiecie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 X JEST nie praktyczne i nie pod reka przynajmniej moja reka tego nie ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Jak Twoja dłoń tego nie ogarnie? nie masz palca wskazującego? Bo nie kumam. Problemu chyba nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 a ja zloze ta sama propozycje co na dd2 proponuje .również na koniec rundy na boku pojawia sie osoba z największą ilością fragów np PawełeK. 7/5 7 fragóqw w tym 5 ban jest to bardzo proste do zrobienia tylko czy chcecie ????? D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 rybak to ze ty tego nie ogarniesz to nie nasza wina;/dla wiekszosci graczy X by bylo lepiej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 a nie ma na to jakiego binda ?? np. bind x "rakieta" czy cos takiego i każdy zrobił by sobie jak mu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 jak wam lepiej mozna zrobic ja wcale nie musze grac klasa z rakietami czy czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Moja propozycja jest wyłączenie nominowania map!kazdy nominuje westwood dust2 nuke dust inferno i tak te mapy leca w kółko westwood wczoraj był 6 razy na serwerze grany to jest przesada kazdy sie o to wnerwia,a ponoc na serwie jest ponad 40 map o oni tylko około 10 graja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tato, na serwerze jest 25 slotów, z tego 5 to my, stali bywalce, a 20 to najczęściej nowi gracze, którzy nie wiedzą jakie mapy tu się i ile razy w danym dniu, dlatego wybierają te które ty wymieniłeś, bo one są najpopularniejsze w Cs'sie. Nominacje można zwiększyć do tych 6 map nawet, ale ludzi nie zmienisz, chyba że masz deagla w kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi