OneTheSkill 8 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Resetu Nie?!Dlaczego.Połowe Graczy to znudzi ponowne wbijanie mnie to samo.i nikt prawie nie bedzie tego samego robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No racja 1.2k-1.3k dmg z bazooki będzie dobrze, ale zwróćcie uwagę na to jak długo się przeładowywuje. ______________________ Nie będzie mnie jakieś dwa dni na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Czas przeładowywania można przestawić na większy ale zwiększyć DMG do 1300 + funkcja kamery. Ceny nie opłaca się zwiększać bo jest akurat. Wyzerować zdobywanie ap przez nemka (może zarobić sporo ap w jednej rundzie) Dodać utratę HP na sekundę gdy ZOMBI stoi i się nie rusza (25HP/sekunde) może to oduczy ich kampić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Sami chcieliście respawn na nemku, więc AP zsotaje. Mogę dodać camper meter ale nie wiem czy nie będzie bugować, co do bazooki to sprawdzę i w razie czego poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Misje są znowu zbugowane. Np trzeba zabić 4 nemków albo 2 surv to zaliczają się gdy zabije się zwykłe zm. Z brońmi to samo się dzieje, nieważne jaką i tak zaliczy się do misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 I jedno o misjachŻeby dodać po zakończeniu misji Odbierz nagrode bo mi ostatnio tak wyskoczyło po zmienianiu mapki wiec by sie przydało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A nie można usunąć tych misji i dodać co innego? bo sporo z nimi jest bugów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Chciałem zrobić reset to nie zgodziliście się na to^ ^ Nie da się naprawić misji nie robiąc resetu, proste i logiczne. Musiałbym zresetować wam wszystkie misje, no i oczywiście musiałbym znać wszystkie bugi bo nie wiem czy wszystko zostało naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A na Resecie Stracimy lvl ?Bo jak tak to np dodasz nam zrobimy ss ostatniego dnia i zrobisz nam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Chodzi o reset misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 a ci co maja bany to bedą ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A z takich mniej ważnych rzeczy to czasami przy zmianie mapy ma np. być restart albo coś innego to jest mapa westwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 a ci co maja bany to bedą ub ? Co ma piernik do wiatraka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 A z takich mniej ważnych rzeczy to czasami przy zmianie mapy ma np. być restart albo coś innego to jest mapa westwood Przy jakich mapach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Teraz już nie pamiętam przy jakich mapach konkretnie tak się dzieje, ale teraz zwrócę uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Co z tym pipe robimy?Ustawić limit czy zostawić tak jak jest? Bazooke też zaraz poprawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Co ma piernik do wiatraka? No sie Pytam ci co maja permika zostaną UB a pipe ulepszyc troche i 3 na runde MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Czemu miałbym dawać UB na wszystkich serwerach?Ten amxbans jest na każdy serwer i nie dam UB wszystkim graczom, osoby te miały szanse miesiąc temu, jeżeli ktos znowu dostał bana to ma pecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 I jedno o misjach Żeby dodać po zakończeniu misji Odbierz nagrode bo mi ostatnio tak wyskoczyło po zmienianiu mapki wiec by sie przydało :] Przecież to samo z automatu dodaje nie ważne czy minęła mapa czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jak dla mnie lepiej pipa bez limitu, jak zostaję się ostatnim to bez tego nie ma szans. A zm wcale nie tak trudno kupić ochronę na pipe i po kłopocie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Czemu miałbym dawać UB na wszystkich serwerach? Ten amxbans jest na każdy serwer i nie dam UB wszystkim graczom, osoby te miały szanse miesiąc temu, jeżeli ktos znowu dostał bana to ma pecha. No Ok Ale nie na Wszytkich Tylko na ZM bo inni mi pisali na skype że kiedy restart oni żałują za bana i chcą sie poprawić każdy ma 2 szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opperator 4 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Proponuję dodać też więcej expa za misje, bo robić misję x czasu dostaje się expa jak za 4 fragi. Co misja to więcej expa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pipe bomb niech zostanie tak jak jest. O co chodzi z zm_westwood? do sklepu dodaje się item "VIP Extra items" który nie działa, za ukończenie mapy dostajemy za 1 miejsce 300 expa, 2 miejsce 150, a trzecie nie pamiętam (nwm czy to jest specjalnie czy przypadek). A i proponowałbym dodać pare map bo granie w kółko w te same to lekka żenada. Mapy były już proponowane: zm_fortuna zm_five zm_dust_world LINKI: zm_fortuna: http://maps.cs-bg.info/get/2712/maps16/ zm_five: http://maps.cs-bg.info/get/3120/maps16/ zm_dust_world: http://maps.cs-bg.info/get/2119/maps16/ Usunąć mapy : (z powodu że są małe) zm_final_city zm_zombattack_new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No Ok Ale nie na Wszytkich Tylko na ZM bo inni mi pisali na skype że kiedy restart oni żałują za bana i chcą sie poprawić każdy ma 2 szanse. Jak mam usunąć bany z jednego serwera? Na pewno nie dam UB osobom które dostały bana Jutro postaram się dodać te wasze "propo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja bym dodał ulepszenia broni za exp bo to jest na all serwerach zm gun exp mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi