Vienio92 37 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam postanowiłem założyć ten temat po to żeby syfu nie było Dużo osób pisało do mnie na GG żebym dodał to lub to A więc w tym temacie piszecie co chcielibyście żeby wgrano na serwer. Każda popozycja będzie rozpatrywana przezemnie jak też z H@ serwerowni . Należy dostosować się do wzoru: Nazwa pluginu/mapy: Opis: "Opis powinien zawierać konkretne informacje Co do pluginów to na czym one polegają A co do map najlepiej kilka ss -ów lub odnośnij do takowej mapy " Pozdrawiam Vienio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awupe 13 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dobra po 1 i najważniejsze, skróćcie czas rundy z 4 min na ~2, bo czasami czeka się i z 3 minuty zanim 2 boty się znajdą. 2. Przydałby się automatyczny kick dla afków, bo to też denerwujące P.S. Sorka, że bez wzoru, ale tak jakoś 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dobra po 1 i najważniejsze, skróćcie czas rundy z 4 min na ~2, bo czasami czeka się i z 3 minuty zanim 2 boty się znajdą. 2. Przydałby się automatyczny kick dla afków, bo to też denerwujące P.S. Sorka, że bez wzoru, ale tak jakoś Po 1.-jestem za skróceniem z 4 minut o połowe czyli 2 min albo może być też 2:30 bo to bez sens tyle czekania Po 2.-Tak około 60/90 sec afk i dany gracz dostaje kicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dobra po 1 i najważniejsze, skróćcie czas rundy z 4 min na ~2, bo czasami czeka się i z 3 minuty zanim 2 boty się znajdą. 2. Przydałby się automatyczny kick dla afków, bo to też denerwujące P.S. Sorka, że bez wzoru, ale tak jakoś 1. Dzięki za przypomnienie, zostało to ustawione ale nie zrestartowałem serwera. 2. Coś tam skombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jest coś niewyjaśnionego z 1 odznaką. Opis odznaki-za zabicia z broni snajperskiej pisze że np:1/4 na darmowe awp, a dostaje się scout, ogarnie ktoś opis czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jest coś niewyjaśnionego z 1 odznaką. Opis odznaki-za zabicia z broni snajperskiej pisze że np:1/4 na darmowe awp, a dostaje się scout, ogarnie ktoś opis czy cuś? Na każdym serwerze tak jest przeważnie Nigdzie nie widziałem żeby było to naprawde AWP Za łatwo bybyło ale nie wiem można by zmienić na AWP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Denerwuje też to "trzęsienie" i czerwone tło jak kogoś się wtrafi, przez to są lekkie lagi i oraz nie da się wtrafić ... takie utrudnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas123 2 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Denerwuje też to "trzęsienie" i czerwone tło jak kogoś się wtrafi, przez to są lekkie lagi i oraz nie da się wtrafić ... takie utrudnienie. Wydaje mi się że to jest odznaka zamrożenie ale nie jestem pewny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zablokować dla Ct Tarcze.. bo denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zablokować dla Ct Tarcze.. bo denerwuje Dobra jest ^ ^ To BF2 nie FFA AWP się nie dostaje, ustawiłem SCOUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 a co z tym "trzęsieniem" i czerwonym tłem jak kogoś się uderzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 a co z tym "trzęsieniem" i czerwonym tłem jak kogoś się uderzy? to BF2 ? Taki efekt jest właśnie na tego typu modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nazwa pluginu/mapy:Reason kickerOpis:Plugin który dodaje podczas kick`a powód ( reason ). Podczas kickowani`a mamy dostępne powody lub może wpisać własny powód ( reason ). link->http://amxx.pl/topic/5068-reason-kicker/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 a więc moją propozycja byłoby wgranie dość fajnego pluginu choć nie wiem jak on tam się nazywa.. często na starcie tzn na rozpoczęciu rundy jest blokowanie pozostałych graczy;/ może wgrać plugin który nie wiem na 5 sekund bd pozwalał na swobodne wyjście z respa? wiecie o co chodzi.. prościej mówiąc bd można przejść przez drugiego gracza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nazwa pluginu/mapy:Reason kicker Opis:Plugin który dodaje podczas kick`a powód ( reason ). Podczas kickowani`a mamy dostępne powody lub może wpisać własny powód ( reason ). link->http://amxx.pl/topic/5068-reason-kicker/ Nie było tego? Dodane a więc moją propozycja byłoby wgranie dość fajnego pluginu choć nie wiem jak on tam się nazywa.. często na starcie tzn na rozpoczęciu rundy jest blokowanie pozostałych graczy;/ może wgrać plugin który nie wiem na 5 sekund bd pozwalał na swobodne wyjście z respa? wiecie o co chodzi.. prościej mówiąc bd można przejść przez drugiego gracza "A nie lepiej ustawić 5 sekundową ochronę bo pierwszy raz spotykam się z blokowaniem na mapach które są na serwerze. (Nigdy o tym nie słyszałem)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Po co tą ochronę jak i tak ci nikt w 5s nie wleci na respa. Takie coś to się ustawia na DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Po co tą ochronę jak i tak ci nikt w 5s nie wleci na respa. Takie coś to się ustawia na DM Przepraszam, zapomniałem napisać to w cudzysłowie ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Przepraszam, zapomniałem napisać to w cudzysłowie ^ ^ reason kicker nie jest dodany albo nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 yyy nie zrozumielismy sie.. to nie jest ochrona tylko takie przenikanie przez gracza.. oslona to moglaby byc na takiej mapie jak awp np.. tutaj mozna byloby przejsc przez swojego kolege z teamu i szybko wyjsc z respa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 aaa tak jak na DR "duch" no to pisze sensowniej . Na początku rundy mogło by to być bo z respa nie da się wyjść bo bloczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 yyy nie zrozumielismy sie.. to nie jest ochrona tylko takie przenikanie przez gracza.. oslona to moglaby byc na takiej mapie jak awp np.. tutaj mozna byloby przejsc przez swojego kolege z teamu i szybko wyjsc z respa Ja wiem co to jest i żartowałem z tą ochroną, chodziło mi oto że to przenikanie jest bezsensu. Po co dodawać coś takiego skoro mapy są duże i nie macie gdzie się blokować? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 ale to tylko przez parę sekund.. żeby można było wyjść swobodnie z respa ( bo chodzi o resp i wyjście z niego).. bo jak jest w miarę dużo graczy ciężko wyjść z niego. No i jak jeszcze wszyscy ruszą jednocześnie to już w ogóle nie idzie się ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wedlug mnie zbedny plugin BF2 to serwer do gry zespolowej :-) Wiec dogadac zawsze się mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 można go zastąpić.. ten plugin z bronia na plecach nie jest dobry dla graczy którzy posiadają odznaki z szota.. co z tego,że jest się nie widocznym skoro widać tą broń(?) wiekami grałem na BF2 i później gdy już większość bd mieć profeski czy experty bd się upominać o usunięcie ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 można go zastąpić.. ten plugin z bronia na plecach nie jest dobry dla graczy którzy posiadają odznaki z szota.. co z tego,że jest się nie widocznym skoro widać tą broń(?) wiekami grałem na BF2 i później gdy już większość bd mieć profeski czy experty bd się upominać o usunięcie ;p Gotowe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi