Luke 37 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zaraz dodam Linki do jakiś większych map poproszę Jest problem na serverze z tym dodatkiem, nie u kazdego się wyswietla mozliwosc obstawiania kasy na 1 na 1. dostałem kilka prośb o reset tego i od nowa włozyc moze pomoze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jest problem na serverze z tym dodatkiem, nie u kazdego się wyswietla mozliwosc obstawiania kasy na 1 na 1. dostałem kilka prośb o reset tego i od nowa włozyc moze pomoze pozdrawiam A co to da? To że nie wszystkim się pokazuje to najczęściej wina ich, możliwe że mieli otwarte już jakieś okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 można by było podłączyć serwer pod GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 A więc tak tu macie aktualnie wszystkie wgranbe mapy na serwer bf2 de_dust de_inferno de_kabul_32 de_chateau de_cbble de_train de_westwood de_nuke cs_militia de_vertigo de_aztec de_dust de_piranesi cs_assaultfire cs_battelfild de_red Do was należy wybranie map które mają zostać a także tych które mają zostać usunięte Dopisanie map których brakuje według was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jak dla mnie to brakuje tutaj mapy de_rats 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 moim skromnym zdaniem zbedne sa mapy takie jak : de_chateaude_vertigode_piranesipowod: na tych mapach sie nie gra prawie wogole. brakuje natomiast:de_rats de_office Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Mapy co wymienił Luke są do usunięcia, jak są te mapy to gracze chcą od razu zmianę mapy. A co dodania Office oraz Rast to ja jestem za dodać jeszcze można małe mapy, a nie same duże np: -cs_wiocha -aim_crazyjump 1,2,3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czekamy na pana Karola -_- żeby ogarnął temat Do usunięcia mapy : de_chateaude_vertigode_piranesi Mapy do dodania : - cs_wiocha - aim_crazyjump 1,2,3 - de_rats - de_office - de_eldorado Tak samo dodanie pluginu który dodaje dźwięki: headshot/multiikill itd Czekamy na pana Karola żeby ogarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ja jeszcze proponuje de_eldorado i jak jeszcze coś mi się przypomi dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czekamy na pana Karola -_- żeby ogarnął temat Do usunięcia mapy : de_chateau de_vertigo de_piranesi Mapy do dodania : - cs_wiocha - aim_crazyjump 1,2,3 - de_rats - de_office - de_eldorado Tak samo dodanie pluginu który dodaje dźwięki: headshot/multiikill itd Czekamy na pana Karola żeby ogarnął Kilka wybrałem, nie chce dodawać małych mapek bo potem będziecie grać przy fullu na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pluginy headshot tak jak jest na FFa też fajny odgłos oraz multikill rampage albo po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Możesz dodać małe mapki, ale nie dodawać do mapcykle czy jakoś tak że gdy jest z 8 osob to sie zmienia a nie gonią sie po dużej mapie I można dodać plugin "mala mapa" ilość osób musi wpisać mala mapa i wtedy zmienia sie na te male mapy , Plugin z głosami tez by sie przydał , multakill, headshot itp No i podpisuje sie pod błędem z pluginem z obstawianiem kto wygra I można by dodać plugin reason kicker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Możesz dodać małe mapki, ale nie dodawać do mapcykle czy jakoś tak że gdy jest z 8 osob to sie zmienia a nie gonią sie po dużej mapie I można dodać plugin "mala mapa" ilość osób musi wpisać mala mapa i wtedy zmienia sie na te male mapy , Plugin z głosami tez by sie przydał , multakill, headshot itp No i podpisuje sie pod błędem z pluginem z obstawianiem kto wygra I można by dodać plugin reason kicker Pisał już o małych mapach -_- . Reason kicker można by było dodać i komenda mala mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Może ktoś to zobaczy ? Można podłączyć serwer do GT bo nie widać kto ile gra itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ZROBIĘ to w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ZROBIĘ to w weekend Spoczko Prizes remaining: 0 Xtra lives, 0 health boosts, 6 assault suits (1 just used) Co to za plugin i o co z tym chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 lastmanbets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nazwa poprawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Proponowałbym wgrać przynajmniej dwie małe mapy Bo jak jest 3vs3 to nie ma na jakiej grać Mapy typu: http://cs.gamebanana.com/maps/149460 http://cs.gamebanana.com/maps/149559 Takie moje sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 1. Proponowałbym wgrać przynajmniej dwie małe mapy Bo jak jest 3vs3 to nie ma na jakiej grać Mapy typu: http://cs.gamebanana.com/maps/149460 http://cs.gamebanana.com/maps/149559 Takie moje sugestie Można wgrać te 2 mapy są małe i się przydadzą jak jest mało osób. 2.Usunąć mapy,te których nikt nie lubi i proszą mnie gracze żebym zmieniał: de_red cs_battlefield cs_assaultfire 3.Dodać reason kicker (pisałem o tym na początku nowości i -_- napisałeś że wgrałeś,ale nie ma tego) http://amxx.pl/topic/5068-reason-kicker/ 4.Przerobione timeleft i nextmap (nextmap wgl nie ma albo nie działa) http://amxx.pl/topic/40489-przerobienie-timeleft-i-nextmap/ (tam troche niżej są umieszczone pliki .sma i .amxx 2-3 odpowiedzi niżej bo koleś się pomylił ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 1. Można wgrać te 2 mapy są małe i się przydadzą jak jest mało osób. 2.Usunąć mapy,te których nikt nie lubi i proszą mnie gracze żebym zmieniał: de_red cs_battlefield cs_assaultfire 3.Dodać reason kicker (pisałem o tym na początku nowości i -_- napisałeś że wgrałeś,ale nie ma tego) http://amxx.pl/topic/5068-reason-kicker/ 4.Przerobione timeleft i nextmap (nextmap wgl nie ma albo nie działa) http://amxx.pl/topic/40489-przerobienie-timeleft-i-nextmap/ (tam troche niżej są umieszczone pliki .sma i .amxx 2-3 odpowiedzi niżej bo koleś się pomylił ) 1. Dodane 2. Zrobione 3. Zapomniałem dopisać do plugins.ini 4. Ten serwer posiada deagsmapmanager.amxx i nextmap oraz mapchorse (czyli te gówniane vote na mapy) jest usunięte by się nie bugowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zmniejszyć czas kupywania broni bo ja zdąże przelecieć całe dd2 od bs'B przez Długą i moge jeszcze kupić broń.Ustawić na 15/20 sek max, bo na cs_wiocha spamują HE na respa bo można kupywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Może dodać do BF2, deathmatch'a?już były takie pomysły od paru graczy, więc napisałem o tym. Nowe Rs'y można by było wgrać link: http://www71.zippyshare.com/v/45181788/file.html (utworzyłem je z innych paczek rs'ow, nie które zrobiłem sam) Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Shenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nie popieram DM.. tam jest totalny chaos, ffa+bf2 zyskał popularnośc i niech tak zostanie. jak ktoś chce DM to idzie na serwery dm :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi