Daniel.! 793 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ooo Ciekawa propozycja jestem za tym by można było zrobić mecze po między adminami , ale natomiast dobrze by było jak by każdy na tym skorzystał ;] To jest propozycja dla adminów, więc nie wiem po co się wypowiadasz. A co do tej propozycji niech się Administrator teraz wypowie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyKox 2 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dobra po prostu chciałem napisać że gościu bardzo dobrze to opracował w sprawie "Propozycji meczów pomiędzy adminami " chyba nie jest zabronione odezwanie się w tym temacie czy też podziękowanie więc proszę nie mieć pretensji do mnie bo nie mam zamiaru się z kimś użerać chcę być miły dla każdego bez wyjątku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jeżeli jakaś osoba załatwi serwer i się tym zajmie to proszę bardzo. Ja sam tego nie zorganizuje bo było takich "turniejów" chyba z 10 i tylko kilka wypaliło, a ja potem wychodziłem na idiotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fresh zapowiedział że może załatwić serwer do gry i serwer TS, widziałem też, że ma dobry regulamin i wgl wie o co chodzi. Ja moge pomóc w trzymaniu porządku w temacie zgłoszeniowym i odpowiadać na pytania na forum. Także myślmy ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja moge też załatwić serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 moim zdaniem i tak by to sie nie odbylo bo polowa adminow by nie miala czasu na rozegranie bo na dana godzine trudno znajsc czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 to zrobi się drużyny i one między sobą ustalą o której godzinie grają, a mają czas do np. 1 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 moim zdaniem najpierw zróbmy listę adminów danych serwerów żeby ocenić ile jest potencjalnych osób do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kto się zajmie robieniem listy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja mogę się tym zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneTheSkill 8 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja na TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mam jedno pytanie. Mam admina na dwóch serwerach ( ZM i Cod 101 lvl) i gdy będzie Serwer Zm vs Serwer COD 101 lvl to w którym mam być ? xD Albo zrobić admini vs gracze. Znaleźć serwer minimum 32 sloty, znaleźć chętnych 16 adminów i 16 graczy i zacząć zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 i własnie typ pytaniem "Znaleźć serwer minimum 32 sloty" twój pomysł padl bo jest to nie realne zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 z Karolem pogadajcie, może coś załatwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja podejmę się stworzenia MIX'a, temat do zamknięcia. Niebawem pojawi się temat dotyczący turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 JUTRO DAMY DALSZE INFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 ZAPISY I TEMAT DO PYTAŃ O MIX!! ZAPISY: http://forum.cs-classic.pl/topic/14321-mix-z-csc-i-edycja-administratorzy/ PYTANIA: http://forum.cs-classic.pl/topic/14320-pytania-do-tematu-mix-z-csc-i-edycja-administratorzy/ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi