Zubrzyk 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 NICK : Zubrzyk Link do ss : Załącznik inaczej nie mogłem mam 10 lat Wycinek : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Zubrzyk [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1281650129 ' [AMXBans] Your IP : BEZ MIAŁO BYC [AMXBans] ======================================= Server : ip : 193.33.176.116:27015 Link do bana : nie wiem o co chodzi ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Co to w ogóle jest? Ma być 5 ss'ów i wrzucone (w paczce) na speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubrzyk 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 ja mam 10 lat wiec nie wiem jak to zrobic prosze odbanujcie mnie a ss był 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 To zawołaj starszego brata . Tutaj masz wszystko krok po kroku http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubrzyk 0 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 nie mam zadnych braci jestem sam jeny tam jest w załązniku ten 1 ss i nic tam nie widac zebym cos mial prosze odbanujcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jak chcesz z kogoś zrobić debila to szukaj innej sieci... Jak znajdziesz ssy napisz do kogoś z ub-team... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi