' Yo00n^^ 1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 1.Serwer: FFA only dd2,inferno,nuke2.Nick: ' Yo00n^^3.Imię: Mateusz4.Wiek: 16 lat5.Znajomość Amxx(0/10):8/106.Mikrofon(tak/nie):nie7.Czas spędzony na forum: 1 dzien 1h8.Opisać siebie:Mam na imię Mateusz i mam 16 lat jestem z Śląska lubie uprawiać sport głównie piłka nożna,kulturystyka i siatkówka9.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:chce pomóc innym adminom utrzymać porządek na serwerze uważam,że im więcej adminów tym lepiej miałem admina 2 razy poradze sobie10.Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy:bede go obserwować jeżeli bedzie widac,że gra perfidnie na aim to ban perm za czitowanie jezeli bede nie pewny to demko a wh to ss'y-Gdy ktoś nadużywa micro:ostrzeżenie jak nie pomoże kick, a jak znowu nie pomoże ban 30 min-Nadużywa kultury na serwerze: ostrzeżenie nie pomoże kick a jak znowu nie pomoże to ban 1h-5h11.Platforma Cs: Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) 10.Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy:bede go obserwować jeżeli bedzie widac,że gra perfidnie na aim to ban perm za czitowanie jezeli bede nie pewny to demko a wh to ss'y 5.Znajomość Amxx(0/10):8/10 11.Platforma Cs: Non Steam po tym co dzis zobaczylem na serwerze jestem na wielkie TAK XD http://www56.zippysh...31186/file.html oby wiecej takich na serwerze XD 8/10 to sie pluginy pisze XD a gracz ze skillem 30:3 na STEAM dostanie bana predzej niz ty w AMX namieszasz XD z kazdym dniem zmuszacie mnie do takich wypowiedzi XD a pozniej placzecie ze jestem SPINACZEM Edytowane 6 Lutego 2014 przez -_- Coraz bardziej mnie irytujesz swoją nie wiedzą. Polecam poczytaś obie o lukach w dproto. Sam potraifę wejść na serwer i zbanować wszystkich pod SID'em admina. Uwierz mi że 80% polskich serwerów nie posiada na to łatki. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kup steam będe na TAK, jak na razie Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eugeniusz 0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jestem na tak, mało adminów na serwie więc się przydasz Czekamy na inne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Przyda się bo mało adminów, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym. Mimo ze Steama nie ma Yoon To dobry chlopak, codziennie gra na serwie a to sie przeciez bardzo liczy. Jest lubiany przez graczy i sam nie jest lamą jesli chodzi o gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja też jestem za okresem próbnym mimo non steam - często gra - sympatyczny - można się dogadać - potrzeba jeszcze adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Również za okresem próbnym , ale faktycznie dobry chłopak jest widziałem na serwie gra dość często stara się pokazuje co umie Stema jeszcze by się przydało i gitara tak jak pisałem okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym. Aktywny gracz,wydaje się,że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Okres probny. Chociaz dla mnie admin ns to nie admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Okres probny to dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE. Brak Steam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi