' Yo00n^^ 1 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 1.Serwer: FFA only dd2,inferno,nuke2.Nick: ' Yo00n^^3.Imię: Mateusz4.Wiek: 16 lat5.Znajomość Amxx(0/10):8/106.Mikrofon(tak/nie):nie7.Czas spędzony na forum: 1 dzien 1h8.Opisać siebie:Mam na imię Mateusz i mam 16 lat jestem z Śląska lubie uprawiać sport głównie piłka nożna,kulturystyka i siatkówka9.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:chce pomóc innym adminom utrzymać porządek na serwerze uważam,że im więcej adminów tym lepiej miałem admina 2 razy poradze sobie10.Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy:bede go obserwować jeżeli bedzie widac,że gra perfidnie na aim to ban perm za czitowanie jezeli bede nie pewny to demko a wh to ss'y-Gdy ktoś nadużywa micro:ostrzeżenie jak nie pomoże kick, a jak znowu nie pomoże ban 30 min-Nadużywa kultury na serwerze: ostrzeżenie nie pomoże kick a jak znowu nie pomoże to ban 1h-5h11.Platforma Cs: Non Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezrobotnY 13 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) 10.Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy:bede go obserwować jeżeli bedzie widac,że gra perfidnie na aim to ban perm za czitowanie jezeli bede nie pewny to demko a wh to ss'y 5.Znajomość Amxx(0/10):8/10 11.Platforma Cs: Non Steam po tym co dzis zobaczylem na serwerze jestem na wielkie TAK XD http://www56.zippysh...31186/file.html oby wiecej takich na serwerze XD 8/10 to sie pluginy pisze XD a gracz ze skillem 30:3 na STEAM dostanie bana predzej niz ty w AMX namieszasz XD z kazdym dniem zmuszacie mnie do takich wypowiedzi XD a pozniej placzecie ze jestem SPINACZEM Edited February 6, 2014 by -_- Coraz bardziej mnie irytujesz swoją nie wiedzą. Polecam poczytaś obie o lukach w dproto. Sam potraifę wejść na serwer i zbanować wszystkich pod SID'em admina. Uwierz mi że 80% polskich serwerów nie posiada na to łatki. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buzek 54 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Kup steam będe na TAK, jak na razie Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugeniusz 0 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Jestem na tak, mało adminów na serwie więc się przydasz Czekamy na inne odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Mateczny 10 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Przyda się bo mało adminów, jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Jestem za okresem próbnym. Mimo ze Steama nie ma Yoon To dobry chlopak, codziennie gra na serwie a to sie przeciez bardzo liczy. Jest lubiany przez graczy i sam nie jest lamą jesli chodzi o gre Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Ja też jestem za okresem próbnym mimo non steam - często gra - sympatyczny - można się dogadać - potrzeba jeszcze adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sn1p3r 11 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Również za okresem próbnym , ale faktycznie dobry chłopak jest widziałem na serwie gra dość często stara się pokazuje co umie Stema jeszcze by się przydało i gitara tak jak pisałem okres próbny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Jestem za okresem próbnym. Aktywny gracz,wydaje się,że ogarnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Okres probny. Chociaz dla mnie admin ns to nie admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dlaczego? Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Okres probny to dobry pomysl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,607 Posted February 7, 2014 Root Share Posted February 7, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE. Brak Steam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts