BezrobotnY 13 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 1. Serwer: DD2 2. Nick: ezrobotn[Y]3. Imię: Adam4. Wiek: pelnoletni:)5. Znajomość Amxx(0/10):10(nie pisze pluginow) 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK(nie uzywam ostatnio)7. Czas spędzony na forum: jestem aktywnym spinaczem:)8. Opisać siebie: jestem doswiadczonym graczem na takich sieciowkach co widac na serwerze podczas gry9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: od czasu do czasu trzeba poczyscic serwer ze smieci 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; (upomnienie) BAN -Nadużywa Kultury na serwerze; (upomnienie) BAN11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):STEAM Na forum jestem spinaczem to fakt ale na serwerze posiadam pelna kulture nie spinam nie wyzywam.....jezeli ktos zauwazyl ze jest inaczej to prosze o dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie, dziwnie się zachowujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie , Zachowujesz się jak 14-latek . Po za tym na SB piszesz że wszyscy mają być na Tak . Jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jestem na Nie, i nie musze tlumaczyc czemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ......szkoda,myslalem ze jeszcze dzis zbanuje odpalonego admina,trudno :/ Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na nie spróbuj za jakiś czas może wtedy będą inne opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 wypowiadasz się we własnym podaniu (Warn) i szukasz spiny... Piszesz,ze odchodzisz z sieci bo grają dzieci,a składasz podanie... Jak jest ktoś odpalony to kręć demo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jestem na TAK. ezrobotn[Y] dobrze i często gra. Nie rozumiem waszych negatywnych opinii, jeśli jesteście przeciwko to przydałby się jakiś argument.Jak dla mnie ważniejsze jest to, że ogarnia gre (rozróżni czita od gracza) i nie zamyka co runde niż to, że "dziwnie" się zachowuje - bo co przez to rozumieć? Że gra lepiej od was i z zazdrości jest ktoś przeciwko? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezrobotnY 13 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Antonio Mateczny oni sa negatywnie do mnie nastawienie bo przy kazdej ich wpadce ja sie wypowiadam w ich postach:)pisze poprostu prawde tak jak to wyglada,nie moja wina ze tu 80%administracji to nieudolni admini a juz nie mowie o grze:) H@ napisal mi prywatnie za JA i TY jestesmy najwiekszymi spinaczami tej sieci XD ...coz zapomnial dodac ze jednymi z najlepszy w praktyce:) No ale to juz nie nasza wina ze pozostali zatrzymali sie na poziomie OGAR a inni nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dla jasnosci mojej wypowiedzi , uwazam ze Bezrobotny to dobry gracz, podnosi poziom na serwie co mnie cieszy...ale problemem dla mnie jest jego negatywne nastawienie i agresywny sposob wypowiedzi. Jak sie to zmieni bedzie u mnie duze TAK. Damian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn1p3r 11 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Również na nie doceniam twoją decyzje Damian również myślę że tak jest :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie, powody @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoeonex 1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Na nie , mało na serwie + 0 kultury , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Nie. Powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Tak jak napisał Damian, wszystko byłoby "cacy" gdyby nie to że masz spinę z każdym adminem i ciągle się z nimi kłócisz (dzisiaj nawet na SB zacząłeś kłótnie). Na razie dalej na NIE. Pamiętaj o warnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi