Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam. Za pewne nie tylko mi się nudzi ciągłe granie na 3 mapach. Mam propozycje dodania 3 map kolejnych - grywalnych, fajnych, zarazem eslowych. Może kabul eslowy aż tak nie jest, ale jest fajną mapą i grywalną na serwerach, na 22 czy tam 23 osoby to mapa jest idealna. Proszę o głosowanie w ankiecie i napisanie na jakie mapy głosujecie lub czy na wszystkie i dlaczego i czy wam się ta propozycja podoba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Posluchaj, ten temat byl poruszany kilkakrotnie. Jestes tu nowy, czy nie śledzisz forum ? Poczytaj troche to sie dowiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 NIC NOWEGO NIE BEDZIE DODAWANE !! Dokładnie tak jak pisał Dlaczego były juz takie propozycje i wszystkie odpaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Posluchaj, ten temat byl poruszany kilkakrotnie. Jestes tu nowy, czy nie śledzisz forum ? Poczytaj troche to sie dowiesz... Jestem na tej sieci od początku jej powstania, z przerwami i nie mam zamiaru krok po kroku śledzic tyle postów. NIC NOWEGO NIE BEDZIE DODAWANE !! Dokładnie tak jak pisał Dlaczego były juz takie propozycje i wszystkie odpaly. Dlaczego krzyczysz na mnie? I po co ten CAPS LOCK rozumiem wszystko nie musisz używac caps locka, a jednak to nie Ty jesteś opiekunem serwera i nie Ty decydujesz czy coś będzie dodane tylko gracze / Opiekun. Może i były lecz ich nie widziałem. Dałem propozycje po prostu. Bo jest już to trochę nudne grac na 3 i tych samych mapach. Lecz na serwerze zostanę i tak bez względu na to czy zostaną dodane te mapy czy nie. Po prostu było by fajniej pograc na 6 mapach a nie 3. Czekam na dalsze opinie, ale raczej nie zostanie to dodane bo coś nie za bardzo wam to pasuję ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 jakoś wielu graczy gra cały czas 3 mapy i nikt nie narzeka, tylko jak ty wróciłeś to zaraz masz "problem" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 jakoś wielu graczy gra cały czas 3 mapy i nikt nie narzeka, tylko jak ty wróciłeś to zaraz masz "problem" . Problem? Jaki problem, nie mam problemu tylko, że granie na 3 mapach ciągle tych samych troche jest nudne. I to jest propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Lato kochany ja na Ciebie nie krzycze tylko jesteś juz od jakiegoś czasu i powinieneś się mniej wiecej orientować tym bardziej, że złożyłeś podanie o admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 10 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: "ZAJARAJ BLANTA MEN" -> na razie nowych mapek nie będzie. Co do wściekłości dlaczego? to się nie dziwię bo temat był wałkowany dość sporo razy Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi