Andre 459 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Imię:Patryk Wiek:15 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):688 h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):Dobre Znajomość z większością użytkowników:Jest ^ ^ Dlaczego ja?:Ponieważ miałem już tutaj kilka razy redaktora, i wiem, że ogarnę. Zapewne Karol mnie nie przyjmie ponieważ pomyśli, że jak to zawsze ja czyli oleję to ale tutaj mogę go zapewnić, że tak się nie stanie 1. Minimum postów 60(małe wyjątki) Jest 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) Jest 3. Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) Jest 4. Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) Jest 5. Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) Jest 6. Minimalny wiek 15 lat. Jest 7. Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR Okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazE 565 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 ja jestem za okresem próbnym 2 tyg. zobaczymy co w tym czasie uda mu sie zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mucha 71 Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Na moje ogarnie... widać, że mu zależy dałbym mu się wykazać. Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Oczojebne te kolory twoje w podaniu. Jestem na tak był już tu kiedyś redaktorem i ogarniał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 skoro tak mówisz to jestem na tak, zobaczymy jak się spiszesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel.! 793 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Ja niestety na nie, miałeś już szanse ale ją zmarnowałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Na Tak. Można dać ostatnią szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everdeen 24 Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Jestem na tak, ogarnie. Wymagania spełnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Jestem na tak, wymagania spelniasz, myślę że ogarniesz i przylozysz sie do pracy, potrzeba kogoś w miejsce dzejmsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,607 Posted February 21, 2014 Root Share Posted February 21, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ostatnia szansa. Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,607 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts