Andre 459 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Imię:Patryk Wiek:15 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):688 h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):Dobre Znajomość z większością użytkowników:Jest ^ ^ Dlaczego ja?:Ponieważ miałem już tutaj kilka razy redaktora, i wiem, że ogarnę. Zapewne Karol mnie nie przyjmie ponieważ pomyśli, że jak to zawsze ja czyli oleję to ale tutaj mogę go zapewnić, że tak się nie stanie 1. Minimum postów 60(małe wyjątki) Jest 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) Jest 3. Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) Jest 4. Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) Jest 5. Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) Jest 6. Minimalny wiek 15 lat. Jest 7. Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 ja jestem za okresem próbnym 2 tyg. zobaczymy co w tym czasie uda mu sie zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Na moje ogarnie... widać, że mu zależy dałbym mu się wykazać. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Oczojebne te kolory twoje w podaniu. Jestem na tak był już tu kiedyś redaktorem i ogarniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 skoro tak mówisz to jestem na tak, zobaczymy jak się spiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja niestety na nie, miałeś już szanse ale ją zmarnowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Na Tak. Można dać ostatnią szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everdeen 24 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jestem na tak, ogarnie. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na tak, wymagania spelniasz, myślę że ogarniesz i przylozysz sie do pracy, potrzeba kogoś w miejsce dzejmsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ostatnia szansa. Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Redaktor" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi