Audi Fanatyk 0 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 1. Serwer: DeathRun 193.33.176.143:27015 2. Nick: Fanatyk Audi3. Imię: Kamil4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ale nie używam7. Składka(Tak/Nie): Zobaczymy8. Czas spędzony na forum: Oj niewiem9. Opisać siebie: Co mam opisywać jaki jestem ? Trochę bezsens to jest świat wirtualny więc sorry memory ale nie muszę tego robić , ale po krótce zwykły 21 latek który ceni wartości przyszłego życia a nie leci z chwilą10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Po 1 wsze poproszono mnie bym zlożył , ale tak na poważnie i mniej poważnie , troszkę za przeproszeniem robi się burdel na serwierze , skracanie kultura oraz cffaniactwo niektórych osób11. Linki do reklam: http://strzelnica-konin.com/serwery-cs-1-6/41475-deathrun-cs-classic.html#post131560http://cs-fifka.eu/showthread.php?tid=8770http://cs-headshot.eu/showthread.php?tid=11612. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Sprawdzę go a potem zbanuję , zależy jaki dopalacz jeśli wh (chodz nie sądze że ktoś używa tego na dr to daje SS , gdy speedhack i ja to widzę ban perm , to samo z aimem -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie/Kick/Ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie/Kick/Ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam __________________________________________________________________________________________________ODP Pierwsze primo - " Takiej aktywności za specjalnej na serwerze nie masz... " , Odp: Aktywność ? Hm samo granie już to jakaś aktywność , zgłaszanie administracji błędów graczy również aktywność , gdy nikogo nie ma również daje rady ostrzegam o trzymanie się zasad (by nie skracali) oraz o trzymaniu kultury , nabijanie postów dla mnie również jest bezsens więc bede się udzialał na forum w miare możliwości. ___________________________________________________________________________________________________________________________________ Drugie primo - " Nie spełnia może wszystkich wymagań, ale ogarnie. " Odp : Jakich wymagań ? Steam ? Jest oczywista sprawa. Wiek moim zdaniem odpowiedzialny do spełniania tego zadania , Amx nic trudnego , Doświadczenie w Administracji Administratorem byłem na "Strzelinca-Konin" / "uwojaka" oraz "cs-fifka" więc sądzę że raczej " z palca sobie nie wyssałem" ps. wszystkie namiary do graczy/adminstratorów oraz H@ mogę podać jeśli są jakieś wątpliwości.Trzecie primo - To już wasza decyzja czy bedę miał tą funkcję jako Administrator . Tylee Essssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Takiej aktywności za specjalnej na serwerze nie masz... narazie jestem na nie. Jest to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Jestem na TAK! Przyda się tam administrator i nie interesuje mnie jego czas gry.Admin się przyda !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ja jestem na tak, potrzeba tam adminów. Nie spełnia może wszystkich wymagań, ale ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi Fanatyk 0 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Edid w podaniu , sorry ża dodanie posta w swoim podaniu nie wiedziałem że można dostać warna za to . Więc post do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 na razie na nie, popraw bardziej aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem za okresem próbnym, gdyż aktywnośc nie jest fantastyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 jestem za okresem próbnym tylko popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Słaba aktywnośc na forum/serwerze = wylot Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi