Daniel.! 793 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Imię: Daniel Wiek: 15 Staż na forum: 9 miesięcy Doświadczenie w moderowaniu: Dobre Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 5/6 godzin dziennie w weekendy więcej. Dlaczego właśnie Ty: Wiho zrezygnował i namawiał mnie do złożenia tego podania popierając to milionem powodów. Oczywiście ja sam myślę, że się nadam na to stanowisko. Bardzo chcę pomóc w ogarnianiu forum gdyż sam Karol, Rybak, Krypton i Madzia nie dadzą sobie rady. Wprawdzie nie ma tego dużo ale oni nie zawsze mają na to czas 1. Brak warnów (Obowiązkowo) ✔ 2. Musisz mieć przynajmniej 16 Lat (Obowiązkowo) Myślę, że rok różnicy to nie dużo. 3. Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo) Jest 520 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 3 dni. (Obowiązkowo) 33 dni 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) ✔ 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) ✔ 7. Staż na forum: powyżej 3-4 miesięcy (Obowiązkowo) ✔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem na tak. Powody: aktywny na forum, często się udziela, spełnia wymagania 6/7, jest ogarnięty, dużo czasu spędza na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem na tak -wymagania -ogarnia -miły i kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Mimo 15 lat dałbym mu szanse, aktywny jest, pomocny, myślę że da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak na razie jestem na nie. Nie dawno dostałeś opiekuna.. Zajmij się cs:go rozreklamuj go i wtedy staraj się o moderatora, za dużo obowiązków byś miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety na nie, zasady to zasady. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi