Daniel.! 793 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Imię: Daniel Wiek: 15 Staż na forum: 9 miesięcy Doświadczenie w moderowaniu: Dobre Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 5/6 godzin dziennie w weekendy więcej. Dlaczego właśnie Ty: Wiho zrezygnował i namawiał mnie do złożenia tego podania popierając to milionem powodów. Oczywiście ja sam myślę, że się nadam na to stanowisko. Bardzo chcę pomóc w ogarnianiu forum gdyż sam Karol, Rybak, Krypton i Madzia nie dadzą sobie rady. Wprawdzie nie ma tego dużo ale oni nie zawsze mają na to czas 1. Brak warnów (Obowiązkowo) ✔ 2. Musisz mieć przynajmniej 16 Lat (Obowiązkowo) Myślę, że rok różnicy to nie dużo. 3. Minimalna Ilość postów: 200.(Obowiązkowo) Jest 520 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 3 dni. (Obowiązkowo) 33 dni 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 3-5h dziennie. Obowiązkowo) ✔ 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) ✔ 7. Staż na forum: powyżej 3-4 miesięcy (Obowiązkowo) ✔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciaolin 156 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na tak. Powody: aktywny na forum, często się udziela, spełnia wymagania 6/7, jest ogarnięty, dużo czasu spędza na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jestem na tak -wymagania -ogarnia -miły i kulturalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Mimo 15 lat dałbym mu szanse, aktywny jest, pomocny, myślę że da rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Jak na razie jestem na nie. Nie dawno dostałeś opiekuna.. Zajmij się cs:go rozreklamuj go i wtedy staraj się o moderatora, za dużo obowiązków byś miał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,601 Posted February 23, 2014 Root Share Posted February 23, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Niestety na nie, zasady to zasady. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,601 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts