polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Imię: Mateusz Wiek: 20 Staż na forum: 11 miesięcy Doświadczenie w moderowaniu: Wydaje mi się, że jakieś tam pojęcie mam. Jak nie to jestem osobą, która szybko się uczy Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Nie wiem,nie będę kłamał, że posiedzę tyle i tyle godzin. Kiedy jestem w domu to często przesiaduje na forum i wtedy będę miał czas na moderowanie forum. Dlaczego właśnie Ty: Wydaje mi się, że byłbym dobrą osobą na tym stanowisku. Nie jestem osobą wulgarną, więc nie będę się również bawił w jakieś wyzwiska z użytkownikami. W jakikolwiek sporach będę obiektywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Udzielasz się tylko głownie w dziale 'FFA' i to moim zdaniem trochę za mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuzeK 0 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Na próbę można go dać , warunki spełnia , długo z siecią . Więc jestem na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Narazie na nie. Podanie zrobione na odwal. Jest jakiś wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jestem na nie posty prawie, że na styk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mała aktywność. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przydałaby się większa aktywność na forum, gdybyś udzielał się bardziej to nie byłoby problemu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi