polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Imię: Mateusz Wiek: 20 Staż na forum: 11 miesięcy Doświadczenie w moderowaniu: Wydaje mi się, że jakieś tam pojęcie mam. Jak nie to jestem osobą, która szybko się uczy Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Nie wiem,nie będę kłamał, że posiedzę tyle i tyle godzin. Kiedy jestem w domu to często przesiaduje na forum i wtedy będę miał czas na moderowanie forum. Dlaczego właśnie Ty: Wydaje mi się, że byłbym dobrą osobą na tym stanowisku. Nie jestem osobą wulgarną, więc nie będę się również bawił w jakieś wyzwiska z użytkownikami. W jakikolwiek sporach będę obiektywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Udzielasz się tylko głownie w dziale 'FFA' i to moim zdaniem trochę za mało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuzeK 0 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Na próbę można go dać , warunki spełnia , długo z siecią . Więc jestem na Tak . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] [email protected] 538 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Narazie na nie. Podanie zrobione na odwal. Jest jakiś wzór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Jestem na nie posty prawie, że na styk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Mała aktywność. NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,607 Posted March 6, 2014 Root Share Posted March 6, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przydałaby się większa aktywność na forum, gdybyś udzielał się bardziej to nie byłoby problemu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,607 Posted March 14, 2014 Root Share Posted March 14, 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts