sHoTeR 0 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: sHoTeR3. Imię: Damian4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10):76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ale nie używam7. Składka(Tak/Nie): Jak zajdzie potrzeba nie ma sprawy (steam)8. Czas spędzony na forum: 23h 44 min9. Opisać siebie: Hmm to tak . Interesuje się motoryzacją konkretniej motocyklami . Lubie grać w piłke nożną . Słucham rapu . Często gram w cs'a10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc chłopakom ogarnąć serwer. Czasami jak gram , nie ma admina i tak albo ktoś czituje albo coś innego ;P11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss\demki no i ban oczywiście -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , kick , ban -Nadużywa Kultury na serwerze; to samo co u góry ;P12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam POZDRAWIAM ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Coś ci obiecałem ale ty też mi coś, dalej kiepsko cię widać na serwie :/ rozumiem - brak neta ale masz go jak dobrze mówię od soboty, a wtedy też bardzo mało cię widziałem. Spelnisz to, to będę jak obiecałem na tak. Do 3x sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 To samo co siwy niema cię na serwerze nie wiesz co się dzieje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Pograj wiecej... Nabij h i podanie za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Pograsz więcej będę na tak, jak na razie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas96btm Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Mało widoczny na serwerze . NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majonez. 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 op. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 jak dla mnie nie poprawil sie od ostatniego podania, a na dodatek tez prawie w ogole go nie widuje ostatnio wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na nie malo widoczny na serwie i na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Wymagania. Zapraszam za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi