sHoTeR 0 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: sHoTeR3. Imię: Damian4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10):76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ale nie używam7. Składka(Tak/Nie): Jak zajdzie potrzeba nie ma sprawy (steam)8. Czas spędzony na forum: 23h 44 min9. Opisać siebie: Hmm to tak . Interesuje się motoryzacją konkretniej motocyklami . Lubie grać w piłke nożną . Słucham rapu . Często gram w cs'a10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc chłopakom ogarnąć serwer. Czasami jak gram , nie ma admina i tak albo ktoś czituje albo coś innego ;P11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss\demki no i ban oczywiście -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , kick , ban -Nadużywa Kultury na serwerze; to samo co u góry ;P12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam POZDRAWIAM ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,784 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Coś ci obiecałem ale ty też mi coś, dalej kiepsko cię widać na serwie :/ rozumiem - brak neta ale masz go jak dobrze mówię od soboty, a wtedy też bardzo mało cię widziałem. Spelnisz to, to będę jak obiecałem na tak. Do 3x sztuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostek#1 24 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 To samo co siwy niema cię na serwerze nie wiesz co się dzieje ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Pograj wiecej... Nabij h i podanie za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Pograsz więcej będę na tak, jak na razie nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lukas96btm Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Mało widoczny na serwerze . NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majonez. 0 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 op. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vernon 114 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 jak dla mnie nie poprawil sie od ostatniego podania, a na dodatek tez prawie w ogole go nie widuje ostatnio wiec na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
soot 306 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Na nie malo widoczny na serwie i na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Wymagania. Zapraszam za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts