Milord 41 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 1. Serwer: DD2 / INF / NUKE 2. Nick: Doskonaly Strzal Milordzie ;o 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie posiadam sprawnego ( zepsuty w sluchawkach ) ale kupie sobie zwykly 7. Czas spędzony na forum: Czasem przeglądam co się dzieje ( na serwerze prawie 69 h ) 8. Opisać siebie: Aktualnie uczę się policealnie oraz dorywczo pracuje . Wolny czas spedzam łupaniem w cs , od sporego czasu gram na tym serwerze . 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem dostepny czesto wtedy gdy nie ma zadnego admina na serwerze zatem moglbym w ten czas zaprowadzac porzadek w grze 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Obejrzę podejrzanego na spectatorze , jesli okaze mi sie podejrzany otrzyma SS + perm . a jesli nie bede mogl jednoznacznie stwierdzic zrobie demko -Gdy ktoś nadużywa micro; Najpierw ta osoba zostanie ostrzezona , nastepnie jesli nie poslucha zmutuję ją na serwerze badz dostanie tymczasowego bana . -Nadużywa Kultury na serwerze; przypomnienie ostrzezenie , kick . w wyjatkowym przypadku ban na 5 minut + 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam 2k10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buzek 54 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Oczywiście, że na TAK. Gracz ogarnięty, kulturalny, często na serwerze. Ode mnie duże TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobys 250 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Na tak, chyba nie trzeba pisać dlaczego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Projekt 0 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Jestem na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiToL 580 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Duże TAK -ogarnięty -dużo wygranych godzin na servie -wymagania Idealny "materiał" na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Mateczny 10 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 na TAK!! sprawa jasna Milordzio admin wypisz wymaluj Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik0r 28 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 wielkie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Ogarniety gracz, na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jestem na tak, gra na serwerze od dawna i ma dużą aktywnośc na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,603 Posted March 5, 2014 Root Share Posted March 5, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts