Milord 41 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 1. Serwer: DD2 / INF / NUKE 2. Nick: Doskonaly Strzal Milordzie ;o 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie posiadam sprawnego ( zepsuty w sluchawkach ) ale kupie sobie zwykly 7. Czas spędzony na forum: Czasem przeglądam co się dzieje ( na serwerze prawie 69 h ) 8. Opisać siebie: Aktualnie uczę się policealnie oraz dorywczo pracuje . Wolny czas spedzam łupaniem w cs , od sporego czasu gram na tym serwerze . 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem dostepny czesto wtedy gdy nie ma zadnego admina na serwerze zatem moglbym w ten czas zaprowadzac porzadek w grze 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Obejrzę podejrzanego na spectatorze , jesli okaze mi sie podejrzany otrzyma SS + perm . a jesli nie bede mogl jednoznacznie stwierdzic zrobie demko -Gdy ktoś nadużywa micro; Najpierw ta osoba zostanie ostrzezona , nastepnie jesli nie poslucha zmutuję ją na serwerze badz dostanie tymczasowego bana . -Nadużywa Kultury na serwerze; przypomnienie ostrzezenie , kick . w wyjatkowym przypadku ban na 5 minut + 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam 2k10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Oczywiście, że na TAK. Gracz ogarnięty, kulturalny, często na serwerze. Ode mnie duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Na tak, chyba nie trzeba pisać dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Projekt 0 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Duże TAK -ogarnięty -dużo wygranych godzin na servie -wymagania Idealny "materiał" na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Mateczny 10 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 na TAK!! sprawa jasna Milordzio admin wypisz wymaluj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ogarniety gracz, na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jestem na tak, gra na serwerze od dawna i ma dużą aktywnośc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi