TSUNAMI 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wiek: 16lat Kontakt (GG/e-mail/steam):GG; 34315226 Stema: didzejmp123 E-mail [email protected] Pw Kiedy zaczynałeś grę w cs: Od początku na dd2 lecz została ona co raz przenoszona. A tutaj od niedawna jestem. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Myślę że mam duże lubię rozpisywać demka ss też lubię sprawdzać. Ile masz wolnego czasu?: 2/6h zależy ja nie siedzę na forum aby nabijać godziny tylko wbijam po patrze dzieje się coś ciekawego zostanę nie dzieje wyjdę proste. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Staram się o stanowisko bo widzę ile macie do roboty, myślę że chętnie bym wam pomógł całe dnie spędzam na DD2 to widzę że ktoś dostał ss jak wstawi mogę od razu wbić i sprawdzić ss dużo dostaje wiadomości na steme typu elo sprawdził byś moje ss itp. a chętnie bym wbił na forum i sb trochę po sprawdzał tak z nudów. Wiem, że nie mam h itp. ale dopiero przyszedłem z serwerem do waszej sieci staram się pomagać na ile sił mogę i chce jeszcze bardziej pomagać dlatego staram się o stanowisko ub tema. Mogę przejść testy nawet na te stanowisko między innymi jakieś ss z mało widocznym wh lub coś takiego. Bardzo chciał bym te stanowisko pomagał bym ile bym mógł czyli wbijam patrze jest ktoś do ub patrze ss i sprawdzam i tak na okrągło. Dziękuje jeżeli dacie mi szanse. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie pamiętam ale chyba tych z 2011 roku bo od tego roku nie grałem na wh ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Tsunami znasz wymagania, za wcześniej. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Sorki ale na nie -aktywność na forum -nie znamy cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Na Nie -jesteś z nami od 3 dni Kiedy zacząłeś grać w cs -> to chodzi od ilu lat,miesięcy -daj się poznać,a nie na "hop" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Na nie, UbT sobie bardzo dobrze radzi, a te podania co do twojego przypadku to chyba za szybko. Brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Aktywnych postów 18 Użytkownik od Thu, 10 Apr 14 Time Online 8h 16m 8s Bez jaj, nie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi