HARDWELL 425 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nowa paczka na DD2, tym razem przewazaja utwory Trance & Progressive. Download. http://www11.zippyshare.com/v/39147412/file.html A tu moje rs'y jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Gofer i HARDWELL co do rs-ów to Marcin Mazowiecki juz podal propozycje na kolejny miesiac poczekajcie na swoja kolejke pzdr 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pierwszy paczkę rs'ow podał Hardwell i ją wykorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 widze ze dyskusja na temat rs'ow na serwerze moze by zalozyc temat "prpozycje rs'ow " w ktorym kazdy kto by zechcial daje 2/3 linki i co misiac ktos ktos by zrobil z tego jakas fajna paczke moim zdaniem to byloby najlepsze bo przynajmniej bedzie kilka rodzai muzyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 forum.cs-classic.pl/forum/140-roundsound-i-inne/Nie widzę tam roundsoundów HardwellaA to w to miejsce powinno się wstawiać,więc nie rozumiem dlaczego moje nie zostały wykorzystane.Wrzuciłem je wcześnieja link do nich dałem później więc mi powiedz kto tu się myli.Hipokryzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 forum.cs-classic.pl/forum/140-roundsound-i-inne/ Nie widzę tam roundsoundów Hardwella A to w to miejsce powinno się wstawiać,więc nie rozumiem dlaczego moje nie zostały wykorzystane. Wrzuciłem je wcześniej a link do nich dałem później więc mi powiedz kto tu się myli. Hipokryzja. Nie miej do mnie zalu, bo to nie moja decyzja, a zauwaz ze kolejna paczke wstawilem 9 maja. I pisalem rowniez do Karola na pw z propozycjami. Kiedy reset ranku ? @down ja jestem za resetem pierwszego kazdego miesiaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Miech temu byl reset to po co znów tak co 2/3 miechy a nie co miech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 forum.cs-classic.pl/forum/140-roundsound-i-inne/ Nie widzę tam roundsoundów Hardwella A to w to miejsce powinno się wstawiać,więc nie rozumiem dlaczego moje nie zostały wykorzystane. Wrzuciłem je wcześniej a link do nich dałem później więc mi powiedz kto tu się myli. Hipokryzja. Brałem pod uwagę rs'y stąd, a nie rs'y z tamtego działu, nie wiem kto wam powiedział, że rs'y trzeba tam wstawiać jeżęli mają się znaleźć na serwerze ^ ^ Reset dopiero w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam drogich czytelnikow , o toz bylem podczas konwersacji na temat odblokowania broni KRIEG552 , ktora rownierz popieram. Bron jak kazda inna i nie powiem ze przydalaby sie ona na ODD2 a wiec wnosze moja propozycje na wrzucenie tej broni na mape oraz dodania ja do VIP-a jako zestaw 5 czyli KRIEG552+Deagle pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErGoo. 2 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Popieram. Nie widzę przeszkód by móc sobie postrzelac z tej pukawki na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nowa paczka na DD2, tym razem przewazaja utwory Trance & Progressive. Download. http://www11.zippyshare.com/v/39147412/file.html Hardwell, teraz słabo się postarałeś. Skrillex Mi się widzi, ale reszta jest taka jednostajna. Jakoś przeżyje. ;* Co do propozycji z Kriegiem jak najbardziej na tak, moja ulubiona broń ( poza AWM ). Pozdrawiam. @Edit: Pofatygowałem się i pobrałem wszystkie piosenki. Do gustu przypadły mi 3 piosenki. Wiem że każdy ma inny gust, ale Kamil, popracuj bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Hardwell, teraz słabo się postarałeś. Skrillex Mi się widzi, ale reszta jest taka jednostajna. Jakoś przeżyje. ;* Co do propozycji z Kriegiem jak najbardziej na tak, moja ulubiona broń ( poza AWM ). Pozdrawiam. Wiem, wiem. Myslalem, ze zaraze kogos transem, ale nie wypalilo Rs'y Beda podmienione prawdopodobnie jutro, bo podeslalem Karolowi paczke podobna do tej ktora byla jeszcze wczesniej (Electro, Big Room, Progressive House) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Tracklista nowych roundsoundow jak ktos need. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Karol, co z tym resetem ranku, bo gracze sie niecierpliwia. Mozesz podac dokladna date i godzine, zeby nikt nie przegapil? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przypomina mi się o takich rzeczach xd Ja ostatnio mam wiele spraw na głowie i wszystkiego nie pamiętam, zrobię jak znajdę czas do max tego tygodnia, ale najlepiej mi przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BCN #Malaa 10 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mi się wcale nie spieszy do tego reseta. Mam top3, a top1 nie pogardzę przy obecnych statystykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ty chyba chcesz byc top1 w dedach heheh , mumin xD , Karol przypominamy Ci o resecie wez go daj we wtorek na 18 jak dasz rade pis yol! / i przy okazji wez obczaj moja propozycje na temat tej broni KRIEG552 wielkie dzieki , elooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tylko że autolamy, itp bronie powoduje naprawdę duże problemy, na FFA, TP nie da się grać z graczami, którzy posiadają takie bronie, jeszcze jako tako można dac sobie radę gdy są dwie osoby z tą bronią, ale jak już więcej z nią lata to gra jest bezsensu, wiem jak wygląda gra z tymi broniami na tego typu modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Przypominam o resecie mógł byś go zrobić Co do broni jestem na nie będzie wkurzająca gra i będzie sprawiać problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 dobra kolejna propozycja bo to staje sie juz zenujace , chcialbym aby do regulaminu dolaczono ban za recconect po 1. ani to jest fer , a po 2 jak mozna grac 2 razy w rundzie ? tak zachowuja sie Ci dobrzy gracze ? , wogole nie powinno byc recconectow , i dzieki takiemu czemus ktoras druzyna ma wygrac bo ten zrobil reconecta i mial od nowa hp itp i podobijal reszte ktorej zostalo np pol hp ? ? ja mowie stanowczo NIE takim sposobom na wygranie rundy , ma byc czysty raz wchodzisz raz grasz , te recconecty to takie walenie w *uja ze tak powiem ze nie dam rady na to patrzec , a wiec prosze o dodanie do regulaminu jak wyzej wymienilem ban za recconect od 30 min do ilus tam , pzdr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wrócę z siłowni i dodam blokadę na reconnect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrow 7 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 I bardzo dobrze że będzie wgrana blokada też chciałem napisać o tym ale brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 i co wgrales ten block na reconnecta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No tak, od wczoraj powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ak~cris# 1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Proponowałbym zmiane serwera na dodatkowa mapke dd2/aztec to sprawiło by serw był ciekawszy. Taka moja propozycja Pozdro, cris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi