Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A ile trzeba zadać dmg żeby było zaliczone do asysty? Bo moim zdaniem trzeba zadać przynajmniej 70-80 obrażeń żeby te asysty nie były za łatwe i z 80 fragow na mapę no to w końcu 70-80 czy 50, bo z tego co wiem to oczekiwano bym ustawił +50dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Czemu raz dostaję keva z hełmem, a raz nie gdy wybieram broń z panelu vip? Tak samo czemu dostaje kuźwa z granata za 64 mając sam kevlar, a mając keva z hełmem nie więcej niż 45?Klikam 5 żeby wziąć awp i dostaje sg552 >.< Klikam 1 dostaje m4. Edytowane 3 Września 2016 przez ev1l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Mi ani razu jeszcze w tym panelu nic źle nie dało ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ale tak jest serio. Też się dziwiłem jak -_- napisał że ma normalnie. I to nie tylko ja czy evil mamy taki problem, takich osób jest więcej. Wciskam 1 czyli m4 a daje mi ak Wciskam 2 czyli ak daje mi m4 Wciskam 3 czyli famas daje mi ssg Wciskam 4 na ssg daje famasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 no to w końcu 70-80 czy 50, bo z tego co wiem to oczekiwano bym ustawił +50dmg Ustaw 50+. Asysty tak się nie liczą do rankingu. 50+ wydaje się optymalnym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ale tak jest serio. Też się dziwiłem jak -_- napisał że ma normalnie. I to nie tylko ja czy evil mamy taki problem, takich osób jest więcej. Wciskam 1 czyli m4 a daje mi ak Wciskam 2 czyli ak daje mi m4 Wciskam 3 czyli famas daje mi ssg Wciskam 4 na ssg daje famasa Przyznam szczerze, że nie wiem czemu Wy tak macie, bo ja mam normalne menu, ale sprawdzę to. Czemu raz dostaję keva z hełmem, a raz nie gdy wybieram broń z panelu vip? Tak samo czemu dostaje kuźwa z granata za 64 mając sam kevlar, a mając keva z hełmem nie więcej niż 45? Klikam 5 żeby wziąć awp i dostaje sg552 >.< Klikam 1 dostaje m4. Mój błąd, poprawię dodawanie Hełmu z kevlarem Ustaw 50+. Asysty tak się nie liczą do rankingu. 50+ wydaje się optymalnym rozwiązaniem. gotowe 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jestem tego samego zdania co dung - 80 jest git. Jak bedzie +50 to bez sensu bo ponad polowa fragow bedzie z asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jeszcze można dodać muzykę podczas rozgrzewki, proponuję tą co proponował rewox. https://m.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Co do muzyki jestem na nie Nie róbmy już takiego syfu mocnego bo wyjdzie zaraz 4fun Chyba że na prawdę wszyscy chcą tą muzyczkę to dodajcie możliwość off tego Od wczoraj laguje tak serwer że nie da się grać. Nie tylko ja to zauważyłem. Edytowane 4 Września 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Poleciala prosba z mojej strony do Karola o wyczyszczenie z niepotrzebnych pluginow serwera. Moglbym sam sie tym zajac ale Karol to ekspert , wiec sie nie wychylam . A pewnie jak znajdzie chwile to sie tym zajmie:) A jakie sa wasze opinie co do rozgrzewki???? Jak wam sie podobaja Asysty? Czy mozna cos poprawic? Mysle o jakis rangach (bedzie ankieta)---> W sumie to mi Rewox o tym dzis przypomnial :PPP Dajcie jakies ssy jak to sobie wyobrazacie . Jak beda z 2-3 propozycje to zrobimy ankiete i cos wybierzemy . Oczywiscie jest to na okres probny . Edytowane 4 Września 2016 przez Damian? NL/PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Rozgrzewka może być, ale wg mnie muzyka by tu pasowała. Asysty są sztucznymi fragami, nawet nie jest pokazane kiedy się takową dostaje. Ja bym też trochę wyczyścił hud bo w pewnych momentach polowa hudu jest w jakichś napisach, szczególnie jak się gra 640x480 (np ja). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Asysty na + Rozgrzewka wg. mnie zbędna[zbędne obciążenie serwera] - Rangi csgo na DD2.. bez sensu, nie róbmy drugiego serwera csgo mod. Ogólnie przyda się odchudzić serwer ze zbędnych pluginów, czasami rozgrywka wygląda tragicznie przez lagi i skoki pingi nagłe. //Omega co do rozgrzewki chodziło mi o hudmessage , które jest w pluginie jako licznik ustawione. Zbyt duzo informacji wysyłanych do gracza = lagi Ewentualnie można zrobić ,że ostatnie 10s pokazuje na hud lub w odstepach czasowych . Edytowane 4 Września 2016 przez Monki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Rozgrzewka chyba nie obciąża serwera. Nie widze różnicy w rozgrzewce a normalnym graniem. Również jestem za wyczyszczeniem huda ze zbędnych informacji. Czasami po wyłączeniu czatu nie odczuwam lagów takich jak z czatem >.<. Polecam hud_saytext 0 asysty nadal nie działają. Wyskakuje na czacie że niby otrzymuje fraga i kase ale nic nie dodaje. Co do rang to można coś dodac w stylu /ranga i tam by wszystkie gówienka się pokazywały. Lecz wpierw chciałbym normalnie pograć bez lagów. Edytowane 4 Września 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Wyczyściłem serwer, usunąłem zbędne pluginy, zwłaszcza te, które generują jakieś informacje w HUD Aktualizacja rozgrzewki 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Rozgrzewka może być, ale wg mnie muzyka by tu pasowała. Asysty są sztucznymi fragami, nawet nie jest pokazane kiedy się takową dostaje. Ja bym też trochę wyczyścił hud bo w pewnych momentach polowa hudu jest w jakichś napisach, szczególnie jak się gra 640x480 (np ja). Muzyka dodana (dalem cos bardziej energicznego jako propozycje ). Hud wyczyszczony do minimum :) Czekam na opinie , bedziemy starali sie poprawiac az w koncu bedzie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Jeżeli ktoś nas zabije wyskakuję pare gównianych informacji na czacie których i tak nikt nie czyta * Killed by Rusky. with awp @ 21.m (100hp, 100ap) >> leftarm: 1 * You hit Rusky. 0 time(s), 0 damage >> no hits [Assysta] Pomogles przy zabiciu wroga. Otrzymujesz fraga! nie otrzymuje fraga Ja jakoś nie jestem do tych asyst przekonany Edytowane 4 Września 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 0-100=Szeregowiec101->200=Starszy Szeregowiec201->300=Kapral301->400=Plutonowy401->500=Sierzant501->600=Sierzant Sztabowy601-700=Podporucznik701-800=Porucznik801-900=Kapitan901-1100=Major1101-1250=Podpulkownik1251-1400=Pulkownik1401-1600=Chorąży1601-1820=General Brygady1821-2300=General Dywizji2300..=Marszałek Cuś takiego? :v tylko nie jestem pewny czy te stopnie są po kolei xd Co do tych asyst średnio mi się podobają, dziwnie to teraz wygląda wgl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) * Killed by Rusky. with awp @ 21.m (100hp, 100ap) >> leftarm: 1 * You hit Rusky. 0 time(s), 0 damage >> no hits Odnośnie tego - ja zawsze sprawdzam. Według mnie teraz /hp nie jest potrzebny bo i tak pokazuje ile hp miała osoba, która nas zabiła. /statsme - komenda o której 90% serwera nie wie, 50% z tych co wiedzą jej nie używają. Dla mnie rangi z bf2 chyba tu nie pasują. Można by ewentualnie dodać /whostats czy coś podobnego. @down Damian, to na grafice 640x480 wygląda fatalnie, zajmuje pół ekranu. Ewentualnie to by był dobry pomysł ale dopiero po śmierci. Edytowane 4 Września 2016 przez rewox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 ja widzialem cos takiego ze w gornym lewym rogu byla ranga i ratio . rangi byly z csgo. ale mozna zostawic tylko Ratio , to w sumie fajna rzecz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 [Assysta] Pomogles przy zabiciu wroga. Otrzymujesz fraga! nie otrzymuje fraga Ja jakoś nie jestem do tych asyst przekonany Asysty działają, tylko ten 1 frag dodaje Ci się w nastepnej rundzie. czyli jak masz 10 fragow, obiles kolesia +50dmg i padles. potem ktos go zabije to nie masz odrazu 11fragow tylko dopiero w next rundzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Asysty działają, tylko ten 1 frag dodaje Ci się w nastepnej rundzie. czyli jak masz 10 fragow, obiles kolesia +50dmg i padles. potem ktos go zabije to nie masz odrazu 11fragow tylko dopiero w next rundzie. sprwadzone działa, dzięki ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Propozycja muzyczki do rozgrzewki: . Klasyka :DCo do rang to wiem, że Siwy jest na etapie tworzenia, a ja jutro postaram się mu podesłać pomysły na rangi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tylko że ja i tak te rangi napiszę po swojemu (jeżeli w ogóle będą dodane). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thiab 2 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 rangi? odpada, przy rangach mocno spadają fpsy, tak gram na złomie, karta graficzna zintegrowana nie radzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 co do rang też jestem na nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi