Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam. Kieruje do was pytanie, co zachęciłoby was do grania na naszym diablo. Może jakiś konkurs? Piszcie propozycje niżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mega Konkurs na DIABLO MOD. Nowy serwer,nowe wyzwania,nowi gracze,serwer full...wszystko pięknie brzmi ale jak narazie nie widać tego dlatego chciałbym urozmaicić ten serwer i napisać wam Mega konkurs na DIABLO MOD!. NA czym on będzie polegał? Zaraz wszystkiego się dowiecie a więc przychodzę do zasad konkursu i wszystko co będzie z nim związane... ZASADY MEGA KONKURSU DIABLO MOD. 1) Osoba złapana na jakichkolwiek wspomagaczach jest zdyskwalifikowana z Mega Konkursu Diablo Mod + zbanowana. 2) Konkurs rozpoczyna się 26 kwietnia 2014r., kończy 10 maja 2014r.-(Dałem przykład) ;p 3) Najwięcej przegranych godzin, najwyższy level, najwyżej w top15 - priorytet tego konkursu. 4) Jeśli osoba wygrywająca posiada steama, może się zamienić tą nagrodą z kimś kto wygrał a nie ma steama, bądź zmienić nagrodę na inną. 5) Zakaz przebywania (nabijania godzin) na spec podczas trwania konkursu! 6) Nagroda admina przyznawana jest po zaakceptowaniu podania. Brak akceptacji podania = Brak admina. 7) Aby wziąć udział w konkursie należy w TYM TEMACIE wstawić 5 reklam serwera Diablo Mod Jeśli będzie mniej niż 20 kandydatów konkurs będzie nieważny! 9) Złamanie zasad = wydalenie z konkursu. Nagrody Mega Konkursu Diablo Mod. I miejsce - CD-KEY Counter-Strike 1.6 + Admin + VIP + Premium na okres 1 miesiąca II miejsce - Admin + VIP + Premium na okres 1 miesiąca III miejsce - Admin + Premium na okres 1 miesiąca IV miejsce - Premium + VIP na okres 1 miesiąca V miejsce - Premium na okres 1 miesiąca VI miejsce - VIP na okres 1 miesiąca Przebieg losowania Mega Konkursu Diablo Mod Pewno chcecie wiedzieć jak będzie się odbywał konkurs, losowanie itd., skoro trzy rzeczy będą brane pod uwagę (patrz punkt 3 zasad). No więc chciałbym Wam trochę o tym opowiedzieć (jeśli ktoś nie zrozumie, nie martwcie się) Osoby będą wybierane pod względem przegranych godzin na serwerze, miejsca w top15 oraz najwyższego levela. Wybieramy 2 osoby z najwięcej przegranymi godzinami, 2 osoby z top15 (najwyżej klasyfikowane) oraz 2 osoby z najwyższym levelem (razem osób będzie sześć). Osoby oczywiście nie mogą się powtarzać - jeśli jedna osoba będzie w top15 oraz będzie miała najwyższy level - wtedy wybieramy losowo jedną z 2 osób, które są w kolejce do wygranej [losujemy 1 osobę z 2 następnych czyli kolejna osoba w top15 oraz kolejna osoba z najwyższym levelem - jedna wygrywa, jedna odpada.]. Ta, która zostanie wylosowana wchodzi do wielkiego finału - czyli do losowania nagrody głównej. Po uzyskaniu pełnej listy kandydatów do wylosowania nagrody głównej zostaną Wam przydzielone numerki od 1 do 6. Każdy będzie miał losowo przydzielony numerek przez program - nie można numerka zmieniać już. Następnie po przydzieleniu już Wam numerków będziecie gotowi do "walki" o nagrodę główną tego konkursu, po czym rozpocznie się losowanie nagrody głównej i pozostałych miejsc. Po zakończeniu konkursu i losowania wyniki zostaną umieszczone w tym temacie. Dziękuję bardzo za uwagę. Pozdrawiam, bR3Jk (Nazwa H@ który prowadzi DIABLO MODA). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kolega z góry skopiował temat Dowód: 2) Konkurs rozpoczyna się 4 lutego 2014r., kończy 8 marca 2014r. dzisiaj mamy 26 kwietnia tutaj jest kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dałem tylko przykład a nie że ma być taki konkurs ludzie..... W takim stylu a nie już szpan.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Admin w nagrodę ?!? Jeżeli jakiś dzieciak bedzie w czołówce, to co dacie mu admina skoro nawet nie będzie nic ogarniał ?! Później by było gadania (jak na innych sieciach) że się rozdaje adminow dzieciakom... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Danielek ale na 4k była podobna sytuacja, najaktywniejsza osoba miała dostać premke / VIP'a czy admina, do wyboru, no to więc? Czemu nie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Danielek ja dałem tylko pomysł to można zmienić ja nie wiem co Lato wymyśli ale jak chciał to to zrobiłem ale można usunąć admina i dać samo premium na 2 miesiące tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Trzeba docenic Brejka. To ze skopiowane to nie istotne. Pomysl fajny + lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Z tych konkursów co brejk podałeś przeszedłby tylko i wyłącznie, czas grania na serwerze. Na top15 jest za późno i na lvl. Jeszcze się zastanowie co do tych godzin, byśmy musieli resnąc GT. Zastanawiam się też nad loterią. Na pewno jakiś konkurs będzie o czym zostaniecie poinformowani na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Moim zdaniem mogłaby być dzienna loteria w której można wygrać złoto, manę, czy vipa na 1 dzień Zawsze małe urozmaicenie albo jakiś exp (ale z umiarem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Masakracja, ale jak ty chcesz to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Komendy typu np: /loteria - losowanie nagrody w postaci many 5-10 złota 3-6 itemu gdy jeszcze go nie posiadamy expa w ilości 50-500 Wyświetlanie nazwy danego rs'a który leci w danym momencie na @@ (czyli na środku ekranu przez 6 sekund od startu rundy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Lepsze rs co runde, bo MOŻE z dwa są spoko reszta jest beznadziejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja dodaje teraz paczke z Rs'ami można ich użyć na tym serwie Oczywiście to decyzja S@ @edit - link do tematu z rs'ami - http://forum.cs-classic.pl/topic/17999-roundsounds-od-gemcia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Moim zdaniem to jest ważne: Mniejszy exp! Jak maxymalny lvl to tam chyba 200lvl to wbijać się to będzie z 2 lata:/ już na 35lvl jest ciężko:/ To pomyśl sobie jak będziecie mieli tam 143 ile wbijać 1 lvl :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Komendy typu np: /loteria - losowanie nagrody w postaci many 5-10 złota 3-6 itemu gdy jeszcze go nie posiadamy expa w ilości 50-500 Wyświetlanie nazwy danego rs'a który leci w danym momencie na @@ (czyli na środku ekranu przez 6 sekund od startu rundy) Nie będzie żadnej loterii, aktualnie jest konkurs nikt w nim udziału nie bierze. Co za dużo to nie zdrowo. Może w przyszłości. Co do rsów to na razie nie dodamy takiego czegoś. Lepsze rs co runde, bo MOŻE z dwa są spoko reszta jest beznadziejna. Rsy będą dopiero zmienione w czerwcu, na razie nie widzę potrzeby zmieniania co miesiąc jak jakiś głupek. Moim zdaniem to jest ważne: Mniejszy exp! Jak maxymalny lvl to tam chyba 200lvl to wbijać się to będzie z 2 lata:/ już na 35lvl jest ciężko:/ To pomyśl sobie jak będziecie mieli tam 143 ile wbijać 1 lvl :< Tak ma byc, tu nikt nie może miec w 5 miesięcy maxymalnego lvla. Na konkurencji ( nie będę reklamował ) exp jest x3 mniejszy a ten sam mod i tam nikt nie płacze. U nas exp jest x3 szybszy. Chcesz szybciej expic graj w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Gdyby były jeszcze osoby po północy to bym grał ale nikogo nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Gdyby były jeszcze osoby po północy to bym grał ale nikogo nie ma :/ Jeśli wy admini i gracze się przyłożycie i pomożecie rozwinąc serwer to będą zapewne gracze i w nocy. Nie zapominaj, że jest rok szkolny i nie każdy w nocy może grac. Zapraszajcie znajomych, nakłaniajcie do gry na naszym serwerze i będzie coraz lepiej. P.S: I bierzcie się admini w garśc i pomagajcie rozkręcac serwer, gdyż od 8 maja mnie nie ma na nie wiem jak długo mam problemy w życiu prywatnym. Serwem będzie się zajmował na ten czas -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja już 3 kolegów zaprosiłem z tego 2 gra a 3 nie ma za bardzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myR Alray 2 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Co zachęciło by do grania ?:klasy,itemy,kamienie,gildie,rs'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Co zachęciło by do grania ?:klasy,itemy,kamienie,gildie,rs'y. Klas nowych nie będzie. Itemy wkrótce możliwe, ze dodamy jakieś. Kamienie, gildie będą jutro Roundsoundy zostały zmienione od wczoraj są całkiem nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`#bl4ck#MaN 0 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Może Szybsze UB. , a Pozatym serwer będzie okej jak dodacie gildie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jakoś nie widzę tych gildii Słyszałem że są w jakiś sposób zbugowane ale mogę jeszcze poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Gildie dodamy jak będą dopracowane chyba jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Mnie do grania zachęciły by darmowe premki i większy drop many . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi