Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Chuligan - Nabij conajmniej 15h, oraz nadrób aktywnośc na forum, posty i złóż ponownie podanie, a zawitasz w naszym gronie Podanie tymczasowo odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIPO 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1. Nick:El!te | I <3 WH2. Imię:Kamil3. Wiek**: 184. Poziom na Diablo**:Nie pamiętam bo był reset ale coś kolo 20 obecnie5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/106. Mikrofon(Tak/Nie)Tak7. Składka(Tak/Nie)**:Tak8. Link do swojego GT**:Był reset obecnie nie ma 20 godzin ale było.9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:W csa gram już 6 lat jestem doświadczonym graczem na wielu serwerowniach sprawowałem wiele funkcji chciałem spróbować coś nowego i na nowym forum dlatego składam podanie.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 15-24 mogę być osiągalny non stop 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze 15-24 weekend jak się obudzę mniej więcej 10 rano.13. Staż w grze Counter Strike 1.6:7 lat z przerwami 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 15 lat Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Składka za admina 11,07 zł SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 HIPO - Przyjęty na okres próbny jeśli do 27 sierpnia nie zobaczę u Ciebie 10h przegranych to polecisz. W sprawie składki odezwij się na PW, i od razu podaj swoj STEAM ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 1. Nick:.NeQu.2. Imię:Mateusz3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:225. Twoja Ulubiona Klasa**:mag 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:107. Mikrofon(Tak/Nie):tak8. Składka(Tak/Nie)**:tak9. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/.NeQu./193.33.176.199:27015/ (sory ze tak malo godzin)10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Po 1 na serwerze rano niema żadnego admina jest 3 cziterów. Potrafię odróżnić czitera od skilla jestem pomocny i uprzejmy. Będę pomagał w rozwoju serwera i w utrzymaniu porządku na nim.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:154843612. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze po 15 (szkoła) weekend o 10h14. Staż w grze Counter Strike 1.6:5 lat15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 - za mała aktywność na forum - za mało godzin na serwie - wiek nadrób zaległości i złóż znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Otwieram szybką rekrutację, zapraszam do składania podań, najbardziej interesuję mnie aktywnośc na serwerze i zachowanie. Forum możecie nadrobic ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 1. Nick:GigaByte2. Imię:Piotr3. Wiek**: 184. Poziom na Diablo**:415. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):76. Mikrofon(Tak/Nie)Tak7. Składka(Tak/Nie)**:Tak8. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...e&Search=Search9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Posiadam duże doświadczenie jako admin, jestem towarzyską osobą oraz kulturalną, chcę zostać adminem ponieważ ostatnio zauważyłem iż gra mało adminów.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:2895176211. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: W dni robocze około 2-3h12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze po 15, weekend od 10.13. Staż w grze Counter Strike 1.6:Około 6 lat14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 GigaByte - Przyjęty, właśnie osoby z taką aktywnością na serwerze mnie interesują ! Zapraszam na PW w sprawie składki i dodania admina. Zachęcam do składania podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 1. Nick:.NeQu.2. Imię:Damian3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:305. Twoja Ulubiona Klasa**:mag 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:bd7. Mikrofon(Tak/Nie):tak8. Składka(Tak/Nie)**:tak (w poniedziałek bo chwilowo nie mam środkow na koncie)9. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.199:27015/top_players/?query=.NeQu.&Search=Search (wiem ze malo ale nadrobie)10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Damian jestem pomocny i uczciwy potrafię odróżnić czitera od gościa ze skillem.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:154843612. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h dziennie13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: po 15 godzinie w dni robocze a w weekendy rano14. Staż w grze Counter Strike 1.6:4lata15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 .NeQu. - Time Played: 4.68 - odrzucony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 1. Nick:.NeQu.2. Imię:Damian na drugie Mateusz3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:31,i 2 razy ponad 205. Twoja Ulubiona Klasa**:mag 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:7/107. Mikrofon(Tak/Nie):tak8. Składka(Tak/Nie)**:tak9. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/.NeQu./193.33.176.199:27015/10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imię Damian jestem pomocny i uczciwy potrafię odróżnić czitera od gościa ze skillem.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:154843612. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3h13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze po 15 w weekendy od 10 14. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 5 lat15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak Wymagania: Ukończone 15 lat Przynajmniej 10 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu (istnieją wyjątki) Składka za admina 11,07 zł SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 .NeQu, jeszcze nie twoja pora, złóż podanie za ok. tydzień i nadrób aktywnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grawlak 5 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) 1. Nick:Grawlak2. Imię:Kamil3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:345. Twoja Ulubiona Klasa**:Khazara,Ninja,Zniewolony 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:dobre7. Mikrofon(Tak/Nie):Tak8. Składka(Tak/Nie)**:Tak9. Link do swojego GT**:Nie Posiadam 10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem Pomocny,Uczciwy,Nie lubię tak ktoś wchodzi na serwer i krzyczy przez mikro ,,Kurwa Zjebie" Bo nie umie docenić lepszego od siebie .11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5 Godz.13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: (Dni Robocze 17-20 16-20) (Weekend 10-14 15-20) Niestety Nie Będę Mógł Grać W Środy Bo Treningi Klub Wzywa A w piątek mogę do dziewczyny jeździć .14. Staż w grze Counter Strike 1.6:2 lata15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Edytowane 28 Września 2014 przez Grawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.199:27015/top_players/?query=Grawlak&Search=Search - Gametracker - można sprawdzic na nim ile masz przegranych godzin itd. Grawlak - Masz 25h przegranych, mało w stosunku do nich, ale się przydasz, nie widziałem żebyś źle się zachowywał czy coś, dlatego pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NeQu. 8 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wzór: 1. Nick:.NeQu.2. Imię:Damian3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:30,315. Twoja Ulubiona Klasa**:Duriel 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:7/107. Mikrofon(Tak/Nie):tak8. Składka(Tak/Nie)**:tak9. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/.NeQu./193.33.176.199:27015/10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nazywam się Damian mam 15 lat jestem pomocny uczciwy i lubię grac w cs'a często jestem na serwerze i widzę ze jest bardzo mało administratorów a jeżeli są to nie ogarniają dlatego chcę pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:154843612. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-4h 13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze po godzinie 15, a w weekendy najczęściej rano około 10 godz.14. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4-5 lat 15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak Wymagania: Ukończone 15 lat Przynajmniej 10 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu (istnieją wyjątki) Składka za admina 11,07 zł SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 .NeQu. - Nie. Twoja aktywnośc dalej jest zerowa i nie zmieniła się wiele od twojego ostatniego podania. Nabij conajmniej 25h-30h i dopiero złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oo? 0 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 1. Nick:Oo?2. Imię:Łukasz3. Wiek**: 214. Poziom na Diablo**:505. Twoja Ulubiona Klasa**:Lowca 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8/107. Mikrofon(Tak/Nie):tak8. Składka(Tak/Nie)**:tak9. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Oo%3F/193.33.176.199:27015/10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: dużo gram i widzę ze czasami nie ma admina na serwie a wchodzą ludzie z wh/aim a ja chciałbym temu zapobiec 11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:38018576 12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5/6h13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od rana do wieczora z malymi przerwami 14. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat z przerwami 15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Jestem na tak! + staż + czas w grze + Kulturka + Steam + składka + micro + wiek pomimo że założyłeś nie dawno konto na forum I masz mało postów to jestem jeszcze raz na TAK. Edytowane 6 Października 2014 przez Gryzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) W tym temacie wypowiadają się tylko opiekunowie i gracze składają podania ! Oo? - Przyjęty, 35h przegranych, mało w stosunku do innych adminów, ale mam nadzieję, że będzie więcej. I musisz poprawic aktywnośc na forum oraz nadrobic posty, sensownie wypowiadając się / zakładając tematy dotyczące diablo. Pisz na PW Edytowane 8 Października 2014 przez prosiaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 to zróbcie taki dział albo niech składają tam gdzie mogą się wypowiadać wszyscy po opiekunowie rzadko grają i nie znają graczy a tak się każdy wypowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Gryzik jeszcze jeden post i będę musiał Ci dac warna.. To jest szybka rekrutacja adminów brakuje więc wiesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Za co warn ? tylko napisałem żeby dodać dział żeby mógł się karzy wypowiadać : ) ja rozumiem ze jest szybko potrzeba adminów ale to nie powód żeby dodawać byle kogo : ) a tak się każdy wypowie na danego gracze bo każdy się zna kojarzy na serwie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spity 1 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Gryzon ma racje szybko nie znaczy dobrze ! a jest to gracz którego zawsze mogę spotkać na servie o każdej porze dnia i zna wielu graczy więc warto jego wypowiedz brać do siebie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho29 0 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 1. Nick: Psycho 2. Imię: Patryk 3. Wiek**: 19 4. Poziom na Diablo**: 36, 25, 20 5. Twoja Ulubiona Klasa**: Paladyn, Imp 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobrze znam Amx, niegdyś byłem H@ jednego z diablo niestety serwerownia zbzikowała.. 7. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 8. Składka(Tak/Nie)**: Tak 9. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Psycho/193.33.176.199:27015/ 10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jak już wyżej jest ujęte mam 19 lat na imię Patryk, lubię sobie pograć, normalne gierki, a nie z dziećmi neostrady, które latają odpalone... Poza tym adminem byłem na wielu serwerach, a także i H@. Myślę, że nadaję się do pilnowania porządku na serwerze 11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie. Wcięło mi konto. 12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy od dnia Jeśli nie mam nic do roboty to myślę, że spokojnie kilka godzin 13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Przeważnie popołudniami i w weekendy, ale zdarzy się, że gram od rana do wieczora. 14. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6-7 lat 15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Adminem i H@ Wymagania: Ukończone 15 lat Jest Przynajmniej 10 godzin spędzonych na serwerze Jest Zachowanie kultury na serwerze Jest Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Niestety nie mam, lecz nadrobię. Po co mam na siłę wbijać posty teraz? Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Jest Posiadanie mikrofonu (istnieją wyjątki) Jest Składka za admina 11,07 zł SMS. Jest Pozdrawiam Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dziś założyłeś konto na forum i po co tylko żeby złożyć podanie o admina ? posiedź chwile z nami nabij jakieś sensowne posty/propozycje odnośnie serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi