Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Rekrutacja jest otwarta, jestem w stanie przyjąc każdego kto ma przegranych dużo godzin i umie się zachowac. Zapraszam do składania podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANG ALBANI 5 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam . 1. Nick: Niebezpieczny Czlowiek2. Imię: Martin3. Wiek**: 204. Poziom na Diablo**: 525. Twoja Ulubiona Klasa**: Łowca 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 4/10 Musze pare komend poprzypominac sobie . 7. Mikrofon(Tak/Nie): Tak8. Składka(Tak/Nie)**: Nie jestem osobą która wydaje pieniądze na grę ale mogę raz zrobić wyjątek .9. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Niebezpieczny%20Czlowiek/193.33.176.199:27015/10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Większość osób mnie zna z administratorów gram myślę że dobrze , dosyć czasu spędzam na serwerze ,Ale wiadomo że czasami nie wejdę bo praca mi się przedłuży to wtedy jedynie po 21 lub po 22 wejdę powiedzmy na godzinkę . 11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak STEAM_0:0:27347416 12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: rożnie ale widać po GT że dosyć spędzam czasu , Kiedy mogę to gram a to są różne godziny 13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze to przeważnie po pracy na chwile wejdę zagram ze 3 mapki i uciekam na dwór , a weekendy dopóki ktoś po mnie nie dzwoni hehe 14. Staż w grze Counter Strike 1.6: nie będę kłamać zacząłem jakoś jak byłem młody ;p , ale steam od 6 lat + kiedyś mi ukradli konto stare także troszkę gram już . 15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TakLiczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podanka . Pozdrawiam.! GANG ALBANII !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 GANG ALBANI - Przyznam, że na serwerze jestem raz na jakiś czas, ale ostatnio gdy byłem, Ty również byłeś i spinałeś się z graczami. Dlatego będziesz na "lornetce" i masz czas na wykazanie się - 7 dni. Pisz na STEAM: lolipop995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenador 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 1. Nick: Fenador2. Imię: Konrad3. Wiek**: 204. Poziom na Diablo**: Zabójca 21, Nekro 16, Ninja 5, mag 25. Twoja Ulubiona Klasa**: Zabójca 6. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: dobre7. Mikrofon(Tak/Nie): Tak8. Składka(Tak/Nie)**: Jak potrzebna9. Link do swojego GT**: -10. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Spokojny, opanowany i aktywny gracz (chyba, że Sarayu gra Nithalakiem). Wyrozumiały, cierpliwy, poświęcam sporo czasu grze, raczej dojrzały ze mnie ludź.11. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): -12. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Kilka godzin dziennie13. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Rano, popołudnie, wieczór, noc. 14. Staż w grze Counter Strike 1.6: kilka lat.15. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Mamy aktualnie 13 adminów, potrzebuję jeszcze ze 2 osoby. Zapraszam do składania podań, jestem w stanie dac szansę każdemu. Liczba adminów zmniejszyła się do 10. Wolnych Miejsc: 5 Zapraszam, każdy dostanie szansę. Ej ja chce admina selaniam warunki ale niewiem gdze sie to podanie daje ! sppedzma dizenie 6 godzin na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Podania składamy w tym temacie !! Wzór masz na początku tematu w pierwszym poście. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) 1.Imię : Szymon 2.Nick : Sziper 3.Wiek : 15 lat 4.Czas na serverze Diablo : 3/4 godzin (dziennie) 5.Ulubiona Klasa : Zabojca/Imp/Zniewolony (ktualnie zabojca) 6.Miktofon : Nie 7.Admin : Bylem juz 8.Gram : W weeken od & do 10 W tygodniu ok 14 i tka 3 godz 9. Jestem spokojny opanowany ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi mysle ze moge byc adminem poniewaz jestem aktywny i zamiast odrazu dawac bana daje ostrzezenie nie mialem jeszcze ty bana 10. Noj server cs.clasick : NewDiabloMod 11. Pzm na klasach : Zabojca 25 , imp 28 , Zniewolony 0 (nie mam premki ) Mam nadzieje ze tak sie daje podanie Ps. Pozdrawiam Sziper Edytowane 17 Maja 2015 przez Sziper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Podania składamy w tym temacie !! Wzór masz na początku tematu w pierwszym poście. zlozylem juz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ej ja chce admina selaniam warunki ale niewiem gdze sie to podanie daje ! sppedzma dizenie 6 godzin na serverze Juz zlozylem podanie mam nadzieje ze te 95 % trafia sie pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solejuk. 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 1. Nick: Solejuk.2. Imię: Hubert.3. Wiek**: 14 w lipcu 15.4. Poziom na Diablo**: 23.5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre.6. Mikrofon(Tak/Nie) Pojutrze zakupię narazie nie.7. Składka(Tak/Nie)**: Nie xd.8. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....176.199:27015/(za mało chyba :c) 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Hubert , 14 lat w lipcu 15 , mieszkam pod Poznaniem na wsi.Interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną. Adminem chciałbym zostać , ponieważ mam w tym nawet duże doświadczenie z poprzednich lat administracji na innych serwerach. 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie , myślę ,że to nie przeszkodzi w byciu adminem.11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Bardzo dużo.12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dniach roboczych to zależy o której wracam ze szkoły myślę ,że gdzieś od 15 do 19 , 20. W weekeend mogę nawet cały dzień .13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2,3 lata.14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Owszem , byłem chętnie podam gdzie tylko żeby nie było bana za reklame xd. Pozdrawiam, Solejuk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fakel bo ja za kazdym razem musze punkty stat resetowac i od nowa ukladac jak wybieram klase czemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziper 0 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 1. Nick: Solejuk. 2. Imię: Hubert. 3. Wiek**: 14 w lipcu 15. 4. Poziom na Diablo**: 23. 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre. 6. Mikrofon(Tak/Nie) Pojutrze zakupię narazie nie. 7. Składka(Tak/Nie)**: Nie xd. 8. Link do swojego GT**: http://www.gametrack....176.199:27015/(za mało chyba :c) 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Hubert , 14 lat w lipcu 15 , mieszkam pod Poznaniem na wsi.Interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną. Adminem chciałbym zostać , ponieważ mam w tym nawet duże doświadczenie z poprzednich lat administracji na innych serwerach. 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie , myślę ,że to nie przeszkodzi w byciu adminem. 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Bardzo dużo. 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dniach roboczych to zależy o której wracam ze szkoły myślę ,że gdzieś od 15 do 19 , 20. W weekeend mogę nawet cały dzień . 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2,3 lata. 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Owszem , byłem chętnie podam gdzie tylko żeby nie było bana za reklame xd. Pozdrawiam, Solejuk. Miejmy nadzieje Solejuk. ze to my zajmiemy te 2 ostatnie zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fenador - Okres próbny. Sziper - Odrzucone. Solejuk. - Okres próbny. W sprawie dodania admina zapraszam na GG: 40377037 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 4 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi