Luna25 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Mam pytanie. Gra ktoś w Metin 2 PL ? Jak tak to na jakim serwerze i jakie macie skille ?Ja mam Wirujący Sztylet M3, a Zasadzka M6. Mam 42 lv. Praktycznie wszystko +9. Dowód w podpisie. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ładnie a jakie śr masz w kozikach.Ja nie gram na PL grałem 70 Lvl Stalka +8 Kd Obrony +4 Wita +4 i Uchylenia +4.Złodziej +7 Kd +4 Wojo Ninja i Sura. Skille Silne G1 Duchowe M7 Walnięcie G1 i Tąpnięcie na M3. Hełmik +9 na 42 (Chyba) Lvl Sokola +7 Srebna +9 Ebony +9 Buty Feniksa +7. I Nimfa do Expa +9 i Kupiłem na allegro trute +9 śr 41 % Dostałem za tą postać 2.5 tyś !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No nieźle. ;-) Średnie chyba 26 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 o metin , dobra gra ; d kiedys gralam na nim ; d ale nie wiem czy mam konto jeszcze ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fajna gra, ale teraz więcej osób gra na privach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Gra dobra , ale teraz priwy niektore sa lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie lubię łatwizny. Dlatego gram na PL'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja nie chce nikogo obrazić , ale Metin 2 to nudna gra , dla dzieci poniżej 10 lat . Teraz tylko 5-10 latki w Metina grają , sporo oszustów jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 KaLiBeReK, no prawda dużo oszustów i złodziei gra, ale jestem czujna. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 priwy rzadza np draenor2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja grałem w pl i na prywatnych. Na plu dobiłem 36 lvl, i skończyłem grać. Lepsze okazały się prywatne serwery w tym, np. xenoxmt2, lomaxmt2 itp. Teraz na żadnym nie gram, ponieważ nie mam czasu na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja kiedyś grałam, ale mi się to znudziło ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Grało sie na pl'u Obsydian 81 woj body dalej nie pamiętam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 PL najwyższy to 78 Mental na Astralu A teraz to Się gra Kur.. w privy zapraszam na S www.xxxxxxx.pl Wart uwagi Priv sam zacząłem 2 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja tworzę prywatny serwer mt2 wraz z serwerem do gry minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Washi, jak stworzysz to podaj nazwę stronki, ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Spoko ale to jeszcze długo xD z 2-3 tygodnie może więcej. mieliśmy opóźnienia, kolega, który stawia serwer na razie na swoim kompie wyjechał praktycznie na całą przerwę świąteczną do rodziny a tam miał koszmarny net. Mieliśmy stawiać samego mt2 ale postanowiliśmy dołączyć do naszego projektu kolegów z serwerem do MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 o Boshe Metin2, kiedy ja w to gralem teraz jak mysle o tej grze to 30min bym nie wytrzymal a kiedys to prawdziwy noł-lajfik ;DMaxymalnie 82lv Body tylko stal +8 pamietam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi