Fixer 7 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Imie : Dominik Wiek : 17 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 23,5 h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady, Recenzje gier. Znajomość z większością użytkowników: Można tak powiedzieć :] Dlaczego ja ? : Wiek dobry, jestem ogarnięty, myślę, że nie mam wrogów i jestem przyjaźnie nastawiony na innych ludzi. Mam doświadczenie w prowadzeniu wywiadów oraz pisanie recenzji . Przeprowadzałem wywiady na takich stronach jak : efifa.pl, inne fora cs, mmorpg.org.pl, raz nawet wywiad z administratorem Devilpage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mysle ze na tak , podanie przekonujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na takAktywny na forumPodanie przekonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak, teraz mało wywiadów jest, recenzji też nikt nie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Też jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na Tak wydajesz się ogarnięty przydasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na tak ; d brat dobry ziomeek , ogarnia , pomocny no i jak napisal jest przyjazny : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Także jestem na tak, podanie ładnie napisane więc myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fixer, Dam ci Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Miły, pomocny, przyjazny i co najważniejsze poprawna polszczyzna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak -Miły -Ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tak, niezłe podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Również jestem na tak. Podanie estetyczne, widać, że się starasz. Doświadczenie widać, że bardzo wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Podanie przekonujące . Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Długo już z nami jesteśAktywnyEXP I wgl na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Fixer zadziwiłeś mnie Szaczunek Jestem na Tak + Szacunek do ludzi każdego pochodzenia+Tolerancja+ kultura Takie 3 cechy mi wystarczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na tak, nie będę się rozpisywał bo to już zostało napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziorex2 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi