Kobys 250 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 1. Nick: L. Messi (wcześniej Danielek) 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/L.%20Messi/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Powiedzmy, że wracam po 'krótkiej' przerwie. Na serwerze zmieniło się wszystko od adminów po perki, klasy i graczy, moim zdaniem na dobre, chciałbym dołaczyć do grona administracji, ponieważ czasami na serwerze nie ma admina, a panuje nieład i chciałbym temu zapobiec. Byłem już tutaj adminem, nie było ze mną jakiś większych problemów, wiem jak wywiązywać się z roli admina. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:0:32058300 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: koło 4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): zazwyczaj koło 9 jak wstanę i wieczorami późnymi ( 23 i dalej) 12. Staż w grze counter strike 1.6: Koło 8 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak. Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) ok Wychodzę z założenia, że admin admin jest dla serwera, nie serwer dla admina. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. NIE 5 minut na serwerze to żart czy podanie? 10 amxx śmiechłem,oszukiwanie w podaniu NIE,zamknijcie to,niech napiszę za 2 tygodnie jak aktywność się poprawi. PS: Osoby piszące Tak w tym podaniu albo nie myślą albo nie wiedzą czym powinno się kierować przy wyborze admina,argument że spełnia 7/8 warunków by zostać adminem nie świadczy o tym że powinien nim zostać. Za takie coś warna powinieneś dostać. Widać znasz się na rzeczy. Właśnie po to jest link do GT żeby tacy ludzie jak Ty nie pisali takich rzeczy typu 5 minut na serwerze. 10 amxx co w tym dziwnego ? Dobrze, że Ty o tym nie decydujesz czy podanie będzie zamknięte... Śmiech na sali, grałem na tym serwerze jak Ty na chleb, beb mówiłeś. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na tak -amx -składka -steam -często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Wiek + Amx+ Składka+ Steam+ Micro+ Cóż chcieć więcej ? Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webao 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Amx + Składka + Wiek + Czas na serwie + Mikro+ jestem na duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 jest aktywny i ogarnięty jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiley321 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Też jestem na wielkie TAK Stem+ Wiek+ Amx+ aktywność + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 NIE 5 minut na serwerze to żart czy podanie? 10 amxx śmiechłem,oszukiwanie w podaniu NIE,zamknijcie to,niech napiszę za 2 tygodnie jak aktywność się poprawi. PS: Osoby piszące Tak w tym podaniu albo nie myślą albo nie wiedzą czym powinno się kierować przy wyborze admina,argument że spełnia 7/8 warunków by zostać adminem nie świadczy o tym że powinien nim zostać. /edit Bug gt miałem,wyświetliło mi 5 minut a 30 h nic nie zmienia dla mnie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na TAK +mikro +wiek +steam +amx Ps. ZbieramNaWino Jak widzę to Ty masz cały czas problem, Rozumiem że jesteś bardzo mądry a dlaczego uważasz że jak napisał amx 10/10 to kłamie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na tak Wiek Amx Składka Mikrofonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jestem również na Tak Amx Składka Wiek Duża aktywność na forum Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 TAK +STEAM +WIEK +KULTURA -CZAS NA SERWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak: -Wiek -Micro -Steam -Składka -Aktywność na forum i serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ogarnia, dobra aktywność, wiek steam, blablabla, wymagania + jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Pisz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi