Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 No i nadszedł czas gdy ja muszę was opuścić Brak czasu, i inne ważniejsze sprawy. Mogliście zauważyć ostatnie tygodnie, jak słabo z moją aktywnością. Wracałem.. wracałem po czasie, (1-2 tyg).. ale teraz na ten ostatni raz, bo nie dam rady już Nie będę pisał pożegnania dla wszystkich, bo tutaj jesteście możecie przeczytać, a no więc Dziękuje za wszystko, Czerwonym Zielonym [w tym GM] Karol, żebyś tej sieci nie sprzedał Bo jak wrócę może kiedyś i będzie właściciel inny to Cie.. zajeb*** Powodzenia techniku mechatroniku I bedzie litania, Kamil, opiekuj się tym BF, Teraz to będziesz miał dużo spraw o UB i nie zawale ci Rybak, twórca mojego wspaniałego wilka ;D Pilnuj mechatronika żeby sieci nie sprzedał Krypton, ja sie jeszcze dziwie czemu ty nie czerwony , Dzięki tobie za wszystko Admini DD2, bo jest was wielu Nie pokaże wam mojego obiecanego "skilla" ;D Ale to ja jestem najlepszy na serw Dzięki Papku, ;u Opiekun DD2, Papek jak wróce chce VIP'a Madzia, zolta ciebie to będzie brakowało, o i to jak bardzo Bruno, z tobą to się znam no od początku mojej przygody z CSC, a nie wiem co mam powiedzieć.. Dzięki za wszystko Pały z 4k, was to akurat mi nie będzie brakować ;D. Dzięki chłopaki Admini CSC, Dzięki wam jest porządek na serwach.. i ma tak być Dzięki Lato, pało na reszcie od ciebie uciekne ;D i musisz znaleźć sobie innego kolege Jak smutno. Grafiki, nie umiecie mi wilka zrobić ;D Albo i nie, taka litania bo skróciłem z adminami A i pozdrówki dla reszty Ale pisze w rezygnacji więc.. wzorek NICK: NIE JA,..... Siwy POWÓD REZYGNACJI: Brak czasu. COŚ OD SIEBIE: Może kiedyś wrócę Zabierajcie mi adminów z STEAMA. Jeżeli zobaczycie "mnie" ONLINE na steam, to nie ja, Oddaje koledze bo ja tego nie będę używał. Więc odbiór admina to priorytet Postarajcie się, żeby CSC było najlepszą siecią w PL, i żeby istniała dłuuuugo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Staraliśmy zrobić CI wilka narazie szkoda że odchodzisz narka i powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pały z 4k, was to akurat mi nie będzie brakować ;D. Dzięki chłopaki Sam jesteś pała dzięki również Powodzenia w życiu I nie masz się co martwić bo CSC jest było i będzie najlepszą siecią w PL i bd bardzo długo istniała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 No nie wierze, że jedyny moderator, którego kojarzę odchodzi (( Wielka szkoda, bo sądziłem że zostaniesz na cs-classic na zawsze Miejmy nadzieję, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Kurde siwy nie daruje ci tego:-P myślę że z ub nie będzie problemu są też inni :-D co do bfa to się nie martw dobrze stoi :-) myślę że na gg będziesz czasami aby pogadać? To na koniec powodzenia życiu i wpadaj na forum czasami. Trzymaj się a i jak cię nie będzie na gg to wpadnę tam pod Rzeszów do cb :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Cześć i powodzenia mam nadzieję że jeszcze nas odwiedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Powodzenia zyciu szkoda ze odchodzisz wiec Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Naprawdę szkoda, że odchodzisz. Będzie nam cie brakowało. Przeczuwam że wrócisz do nas w podskokach P.S Pała Dziękuje Ci za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No cóż siwek dzięki za pozdro powodzenia w rl, wracaj szybko na csc jak zwykle aaaa i mam focha bo nje masz filka w sygnie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No Siwy, czemu? :C Z kim ja teraz będę spamowała? Mam nadzieję, że wrócisz. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Trzymaj się, bocie Pewnie i tak wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 3ymaj się mordeczko, wierze że na pewno do nas wrócisz. Powodzonka w życiu prywatnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czesc:) Dzieki ze zapomniales o mnie w pozdrowieniach Mimo wszystko byles mega zaangazowany w cs-classic. Za to szacun, bo forum bez Ciebie to nie to samo. Powodzenia i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 3maj sie, dobrze sie z Toba wspolpracowalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Sify, ja mam koleguf, nie obrażaj mnie xd DzięNki ! Wrócisz ponownie i tak Powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi