Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Strój VIPA

ziomeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym ,aby Pro Vip jako ZM nie miał stroju takiego jak człowiek to zaczyna po prostu być wnerwiające.

Jestem człowiekiem leci Pro Vip z outem pro Vipa i jak mam odróżnić do puki nie pokaże mi się pasek ile ma hp.

Proszę to naprawić.

Zagnestu to bardzo zły pomysł. Pomyśl ! Jak my adminownie mamy od różnić mini vipa od pro vipa ? wtedy jak zostanie usunięty strój to pro vipa żadne punkty regulamina vipa nie będą obowiązywały bo my nie będziemy mogli zareagować ;)

A to wy (Admini) nie możecie za pomocą jakiejś tam komendy w konsoli typu "show vips" (tylko dla przykładu wiem że nie ma takiej komendy) sprawdzić kto ma ProVip'a a kto Mini Vip'a? :O jeśli nie to się zgadam z tobą Skiperek , ale jeśli macie możliwość to się z tobą nie zgodzę :x

Vip pro jak i jego stroj jest na odpowiednia flage wystarczylo by zobaczyc jaka to flaga ale za kazdym razem na mapke wchodzic i pisac komende w konsole i szukac kto ma ta literke nieeee za duzo roboty a tak model i widac wszystko , mozna by pozmieniac modele zm by sie roznily wygladem jak bede na kompie to podrzuce troche ich tam

• Właściciel

Vip pro jak i jego stroj jest na odpowiednia flage wystarczylo by zobaczyc jaka to flaga ale za kazdym razem na mapke wchodzic i pisac komende w konsole i szukac kto ma ta literke nieeee za duzo roboty a tak model i widac wszystko , mozna by pozmieniac modele zm by sie roznily wygladem jak bede na kompie to podrzuce troche ich tam

Flaga z pluginu na Pro Vip'a, a nie z normalnego pluginu amxbans, czyli nie czyta z users.ini tylko z vips.ini :>

• 1 miesiąc temu...

Może Superhero??? :P 

http://archer.gamebanana.com/img/ss/srends/thm__3689-.jpg -Spider man :D 

http://static2.cs-bg.net/files/skins-waiting/images/thumbs/3313.jpg - Predator 

i mam jezszcze coś - Moje ulubione dla humana = http://i252.photobucket.com/albums/hh13/leon1z/alien.jpg

Zm byłby tamten wyżej

Edytowane przez Kacperek:P

Predator może być ,ale Spider man w zupełności odpada według mnie. Zombie Mode nie został stworzony tylko po to aby rozśmieszać graczy ,ale po to aby wzbudzać w nich emocje, jesteś w ciemnym pomieszczeniu (których jest wiele na mapach w Zombie Mode) i nagle wylatuje ci przed pyszczek duży brzydki zombie i nagle zmienia Ciebie w swojego sojusznika :D. Krótko reasumując chodzi mi oto że Zombi mode został wykonany na wzór gry Aliens vs Predator ona ma straszyć a nie rozśmieszać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności