ziomeczek 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Chciałbym ,aby Pro Vip jako ZM nie miał stroju takiego jak człowiek to zaczyna po prostu być wnerwiające. Jestem człowiekiem leci Pro Vip z outem pro Vipa i jak mam odróżnić do puki nie pokaże mi się pasek ile ma hp. Proszę to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 patrz czy ma broń w ręku, bo raczej z nożem nie biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja mam lepszy pomysł ---> najlepiej usunąć te stroje ProVip'ów bo są zwyczajnie brzydkie :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zagnestu to bardzo zły pomysł. Pomyśl ! Jak my adminownie mamy od różnić mini vipa od pro vipa ? wtedy jak zostanie usunięty strój to pro vipa żadne punkty regulamina vipa nie będą obowiązywały bo my nie będziemy mogli zareagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A to wy (Admini) nie możecie za pomocą jakiejś tam komendy w konsoli typu "show vips" (tylko dla przykładu wiem że nie ma takiej komendy) sprawdzić kto ma ProVip'a a kto Mini Vip'a? jeśli nie to się zgadam z tobą Skiperek , ale jeśli macie możliwość to się z tobą nie zgodzę :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Vip pro jak i jego stroj jest na odpowiednia flage wystarczylo by zobaczyc jaka to flaga ale za kazdym razem na mapke wchodzic i pisac komende w konsole i szukac kto ma ta literke nieeee za duzo roboty a tak model i widac wszystko , mozna by pozmieniac modele zm by sie roznily wygladem jak bede na kompie to podrzuce troche ich tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 O i to jest dobry pomysł ! a jeżeli chodzi o sprawdzanie czy ktoś ma provipa (przez adminów) to nie wiedziałem że z tym jest tyle zachodu ehh.. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Vip pro jak i jego stroj jest na odpowiednia flage wystarczylo by zobaczyc jaka to flaga ale za kazdym razem na mapke wchodzic i pisac komende w konsole i szukac kto ma ta literke nieeee za duzo roboty a tak model i widac wszystko , mozna by pozmieniac modele zm by sie roznily wygladem jak bede na kompie to podrzuce troche ich tam Flaga z pluginu na Pro Vip'a, a nie z normalnego pluginu amxbans, czyli nie czyta z users.ini tylko z vips.ini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mam pomysł na stroj pro vipa. moze assasin albo predator??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Asek 0 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 PRO vip powinien miec strój na zombie ,ale inny niż na człowieku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mam pomysł na stroj pro vipa. moze assasin albo predator??? no Assasin Creed concent please -.-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Bez modeli nic nie zrobię ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) http://www.forumexe.com/frm/counter-strike-skin/305715-assassin-creed-model.html może coś w tym stylu?? ZM Pro vip http://cs.gamebanana.com/skins/123273 Edytowane 21 Września 2014 przez Kacperek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 zombie pro vip fajnie wygląda ,ale Assasin boże tylko nie to -.-" proponowałbym zrobić głosowanie w grze lub na forum co o tym gracze sądzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welPa:D 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ja bym dal cos innego niz assasina,ale nw co xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiD 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dla mnie to nie ma większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Może Superhero??? http://archer.gamebanana.com/img/ss/srends/thm__3689-.jpg -Spider man http://static2.cs-bg.net/files/skins-waiting/images/thumbs/3313.jpg - Predator i mam jezszcze coś - Moje ulubione dla humana = http://i252.photobucket.com/albums/hh13/leon1z/alien.jpg Zm byłby tamten wyżej Edytowane 21 Września 2014 przez Kacperek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Predator może być ,ale Spider man w zupełności odpada według mnie. Zombie Mode nie został stworzony tylko po to aby rozśmieszać graczy ,ale po to aby wzbudzać w nich emocje, jesteś w ciemnym pomieszczeniu (których jest wiele na mapach w Zombie Mode) i nagle wylatuje ci przed pyszczek duży brzydki zombie i nagle zmienia Ciebie w swojego sojusznika . Krótko reasumując chodzi mi oto że Zombi mode został wykonany na wzór gry Aliens vs Predator ona ma straszyć a nie rozśmieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ale ten Predator dla zm czy humana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 przecież to jest logiczne że dla Zombie -.-" wyobrażasz sobie Predatora latającego z M4A1? xD bo ja jakoś nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twist 5 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Może by tak dać strój dla mini vipa jeszcze? Skoro pro vip ma własny strój to mini też by mógł mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 @up Nie zgadzam sie po co ? Żeby bardziej zlagowac serwer ? Mini vip jest dobry jak za taka cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie będzie stroju dla VIP'a.To w końcu, które mam dodać bo podaliście kilka modeli, a nie wybrano jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zombie - http://cs.gamebanana.com/skins/123273 Human- http://msdn.microsoft.com/en-us/library/jj131041.aspx -_- mogą byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi