dzonny_sciana 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1. Nick:dzonny_sciana 2. Imię:Jan 3. Wiek:34 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobre (9/10) 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Nie 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/dzonny_sciana/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mówią na mnie Jan, mam 34 lata (mieszkam sam), pracuje w firmie ubezpieczeniowej w Krakowie. Gram na serwerze od 2 miesięcy (chciałbym wspomnieć, że grałem na kilku różnych nickach. Ale teraz 'dzonny_sciana' to mój jedyny nick) , z moich obserwacji wynika że adminów nie jest zbyt wielu.. z tego powodu bardzo często gracze chet'ują. JA TO ZMIENIĘ! W cs wkładam swoją duszę i serce! Ale... obawiam się że będzie "mały" problem. Dopiero teraz zarejestrowałem się na forum cs-classic. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie (ostatnio sprzedałem) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze tj. poniedziałek - piątek mniej więcej od 18 do 22. Weekendy cały dzień z przerwami 12. Staż w grze counter strike 1.6: od 10 lat (kolego na studiach mnie zaszczepił tą wspaniałą grą) 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, na wielu innych sieciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perdolec 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 zabawny, że boki zrywać, sympatyczny, jak jest na serwie jest ciekawie. Stoję za nim ścianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Na nie. Konto dla podania - Brak składki - Nie wiesz co to gt - @Sony xperia j jeżeli ktoś tu nie powinien mieć prawa głosu to ty. Widać że wymagań nie znasz. Napisałeś mu plusy bo go znasz z serwa dobrze. A tu nie chodzi o znajomości tylko o wymagania których on nie spełnia. Po co mam wypisywać plusy skoro podanie i tak na nie ? Poza tym używaj opcji edytuj a nie piszesz nowy bezsensowne posty. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 +MIły +Kulturalny +PRzestrzega regulaminu + wiek (jak dla mnie za stary XDDD) + Czas na serwerze + AMX -składka Oczywiście że na tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 .:Arioch:. ty się nie udzielaj. jak zwykle tylko minusy sadzisz. Nigdy plusów nie dajesz. Moim zdaniem nie powinieneś mieć prawa głosu na wybieranie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sony otrzymisz warna za napisanie, dwoch postow w podaniu, arioch tylko wypowiada sie, co mysli o podani nie spełnia wymagan, to tez ma taka odpowiedz. Konto dla podania, brak gt i brak składki na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukinia O.o 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja sie nie udzielam ale jak coś to Jasio rządzisz i chce żeby sie dostał !!!!! C==(::::::::::: Jasiek !!! <:::::::::::== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na NIEkonto do podania dopiero zaczął z nami grac brak składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wiek duży plus ale proponuję żebyś z nami pograł z dwa tygodnie i dopiero złożył podanie. Bo jak sam widzisz nie każdy Cie zna, a wymagania trzeba spełniać. Póki co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Konto do podania, nadużywa mikro, dzisiaj pierwszy raz widziałem cię na serwerze. Pograj troche dłużej to będę na tak. Narazie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 NIE : Aktywność na serwerze zerowa ! (2h przegrane gt) Aktywność na forum zerowa ! Popraw to i napisz jeszcze raz podanie ,to będę na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1. Konto dla podania 2. Niska aktywność na forum 3. Niska aktywność na serwerze 4. od 2 miesięcy (chciałbym wspomnieć, że grałem na kilku różnych nickach. Ale teraz 'dzonny_sciana' to mój jedyny nick Poprzednie nick'i ? 5. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie (ostatnio sprzedałem) Sprzedane steam ID? Uznaję Cię za gimnazjalistę, który się nudzi i robi sobie jaja na serwerze jak i na forum. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pograj trochę złóż za 2 tygodnie.Nie aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wielkie nie -wyzywa -brak skladki -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Na nie. -Konto dla podania -brak składki -Nie kojarzę ciebie. Pograj z nami dłużej i spróbuj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na nie, nie spełniasz wymagań, ani razu Cię nie widziałem na serwie, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Gdybyś chociaż ogarnął GT i Składkę wtedy TAK na chwilę obecną nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jestem na nie -brak składki - tez cie nie kojarzę mało wogóle cie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ? żarty chyba.... /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi