Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam. Jak już wiemy na diablomodzie w amx jest kick ale nie można z powodem kogoś wywalić. Jeśli ma ktoś zmienić nick muszę go banować na 5 minut. Chciałbym aby Lato dodał plugin który dodaje podczas kick`a powód. Podczas kickowani`a mamy dostępne powody lub może wpisać własny powód. http://www.grajkownia.com/topic/234-reasonkickeramxx-powod-kicka/ Ten temat już chyba był gdzieś poruszony tylko nie pamiętam gdzie. + Można by też wgrać inny plugin na ping ponieważ ten sobie nie radzi. Gracze 150 + i nie kicka. + Dodanie pluginu AntyBlock tylko i wyłącznie na respie. Teraz ciągle full na diablo i dużo osób blokuje na respie. + Dodanie pluginu Info Po Śmierci ~ pozwala po zginięciu dać info swojemu teamowi poprzez mikrofon lub czat ( Przyda się na tym serwerze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 co do kickow z powodem to jak najbardziej na Tak ale reszta Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jak powiedział mój przedmówca. Powody kicków na tak. Reszta nie potrzebna. Info sobie możesz dawać na TeamPlay'u nie tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dlaczego nie chcecie aby można było dać info swojej drużynie? Tylko i wyłącznie tym pomagamy.. Nie rozumiem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Co to za gra jak powiesz komus gdzie wrog ? zadnej przyjemnosci jak na WH a w dodatku u nas jest zakaz info inaczej perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jak wspomniałem wyżej. Omega, DiabloMod to nie FFA, to nie jest TeamPlay, to nie jest MIX. W mixie można dawać info po śmierci. A tutaj takto gdy ktoś powie że tam kampi zabójca na niewidce to jaki sens gry zabójcą? Żaden. Pomyśl pierw trochę co może pasować, a co nie do takiego serwera. My możemy tu spekulować, ale wydaję mi się że ten pomysł nie wejdzie w życie na nasz serwer. Zamiast dawać info potrenuj skilla diablo, wtedy info Ci nie będzie potrzebne. [Jak wiemy gra na FFA,a na diablo to dwie różne rzeczy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dobrze czyli info team skreślam. A możecie mi wyjaśnić czemu na nie w 1 , 2 +? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Do pierwszego nic nie mam bo w sumie można by dodać, admini by nie musieli patrzeć na pingi. Co do drugiego to moim zdaniem jest to mało realistyczne a max osób jest po 9 w teamie to nie aż tak dużo. Są serwery co mają 32 sloty i bez tego też sobie radzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tylko pamietaj ze moze beda zwiekszone sloty. Dodam ze inne serwery na ktorych jest 32 luda mnie nie obchodza. i ze nie maja tego pluginu to jest ich problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 to blokowanie na respie okej i plugin z kickami też na + dodajcie jeszcze slotów jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Powody do kicków zostaną wkrótce wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi