Gość MAGNET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam ^^Mam taki pomysł, żeby serwerownia cs-classic założyła własne radio internetowe.Wykup radia dla 50 słuchaczy kosztuje 9złNie trzeba przesiadywać na komputerze, bo można kupić autopilota, który będzie odtwarzał piosenki automatycznie.Mógłbym zrobić to radio, ale ostatnio krucho u mnie z kasąMogę opłacić połowę i wszystko porobićCo myślicie ^^[scroll]RADIO RZĄDZIII[/scroll] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Hmm .. w sumie nie jest to zły pomysł, ale serwery trzeba też opłacać, a przecież pieniądze nie lecą z nieba no, ale tylko 9 zł to jestem na małe tak. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czy ja wiem ? Radio ? No , niech będzie tak , może coś z tego wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 MAGNET, ja jestem na tak jeśli bd potrzebował jakiejś pomocy oferuje się a jak możesz to odezwij się do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 myślę że to dobry pomysł, więc jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 fajny pomysł : )) radio umili czas na forum ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja jestem na Tak jest kilka ale1. co będzie grane : Hip-Hop/Rap, Disco, Reggae, Club/Electro, Dubstep2. Kto to będzie opłacał ?ps. jak będzie grane club/electro to ja mogę trochę " pograć " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Skoro są chętni, ma kto utrzymywać owe radio to czemu nie Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGNET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Świetnie :DPomyślmy nad nazwą Ja proponuje ClassicFM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Bardzo dobry pomysł jestem na tak, ale może być taka opcja np wybieramy Pop i lecą same piosenki pop co w na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Hmm.. mam mieszane uczucia co do tego szczerze mowiac ;/ Ale jesli sie w to powaznie zaangazujemy to bedzie spoko A co do nazwy to tez jestem za ta: ClassicFM :DPS: JA CHCE ROCKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja to bym wolał Disco-Polo i Rap/Hip-hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGNET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mam już stronkę:http://classicfm.hpu.pl/Teraz jeszcze potrzeba kasy na radio.Czy ktoś jest w stanie teraz wysłać smsa ??Byłoby miło, gdybym miał do opłacenia przynajmniej połowę mniej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pomysł fajny ale nie mogło to by być na górze w zakładkach ? Tam gdzie jest "home" "szukaj" itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGNET Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Możemy tam dodać odnośnik ;DI też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No fajne fajne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No radio niby ok.. wszyscy na tak?Niektórym to przeszakadza, jeżeli chce sobie posłuchać muzyki to niech wejdzie na net ai sobie puści + koszty. ^^ale nie odenmnie to zależy róbcie jeżeli Wam to odpowida:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja jestem na tak ;d@UP Co to za ortografia ? -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGNET Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 RADIO JUŻ DZIAŁA!!!!!!!http://classicfm.hpu.pl/news.phpNa razie leci w kółko 1 piosenka ;DKto ma jakieś fajne kawałki proszę na GG się do mnie zwracaćCHCE ZAPEŁNIĆ AUTOPILOTA W MIARĘ SZYBKO!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podeślij mi gg lub Steama na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Fantasia ;*, pisałam szybko a potem nie przeczytałam co napisałam bo się śpieszyłam ^^ pierwszy raz mi sie to zdarzyło, ale jeżeli Ci to przeszkadza to przepraszam bardzo.. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na razie chciałbym sie skupić na przeniesieniu strony na nową maszynę,wszystko kupione ale trzeba to jeszcze przenieść.Na razie tego nie będzie,skończę inne rzeczy to pogadamy o tymTemat zostawiam otwarty,ale zbędny komentarz będzie kończył się warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ok,dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi